Deichmann katalog

Deichmann katalog

Deichmann katalog Rita Ora velja od 3. 9. 2019 do razprodaje zalog.

Novi Deichmann katalog – odlična akcijska ponudba jesenskih modelov, ki bodo brez dvoma navdušili celotno družino. Britanska pop zvezdnica Rita Ora pa je obraz nove jesensko-zimske kolekcije Deichmann, ki bo navduševala pod geslom #Radiate in osvetljevala drzen značaj vseh ljubiteljic modne obutve. Deichmann  katalog Rita Ora velja od 30. 9. 2019 do razprodaje zalog.

Deichmann katalog: Star Collection zakovice & bleščice za 34, 90 €. Z lastnoročno izbranimi dizajni je Rita Ora, ambasadorka znamke Deichmann, pomagala ustvariti mladostno in eklektično kolekcijo, ki odraža njeno kreativnost in edinstveno stilsko zavest. “Moj slog zaznamuje moja drža. S svojo obleko in obutvijo kažem svetu, kako se počutim,” pravi Rita Ora. Vsak model iz kolekcije za prihajajočo sezono upodablja drugačen občutek, kot je na primer svoboda, ustvarjalnost, radovednost ali moč, ter nas navdihuje, da s svojim individualnim slogom izražamo lasten značaj. Nekaj iz ponudbe: Graceland čevlji z zakovicami in bleščicami 29, 90 €, Star Collection zakovice in bleščice 44, 90 €, Catwalk zakovice in bleščice 44, 90 €. V aktualni ponudbi te jeseni vam Deichmann med drugim predstavlja še udobne gležnarje za ženske za že od 32, 90 €, v ponudbi za moške najdete udobne čevlje na vezalke vsak model za 29, 90 €, nizki škornji za moške 29, 90 €, v ponudbi za otroke pa udobne športne čevlje za samo 19, 90 €. Enkratna priložnost, ki vas v trgovinah Deichmann čaka le za kratek čas; udobni ženski čevlji za samo 22, 90 €, ženski čevlji z široko peto 26, 90 €, gležnarji za njo pa 29, 90 €, otroški zimski čevlji Fila 22, 90 €, gležnarji za najstniki Fila v rjavi ali v črni barvi pa sedaj samo 26, 90 €.

Vse aktualne kataloge trgovine Deichmann si lahko pogledate s klikom na povezavo Deichmann katalog, kataloge trgovcev s ponudbami modnih čevljev za vas zbiramo v rubriki Obutev.

Deichmann  katalog Rita Ora velja od 30. 9. 2019 do razprodaje zalog.