Deichmann katalog

Deichmann katalog

 

Deichmann katalog

Deichmann katalog velja za mesec september 2016 do razprodaje zalog.

Pred vami je novi Deichmann katalog – jesenska ponudba objavljena v reviji Povej naprej. Ker je dobro počutje videti sijajno so v trgovinah Deichmann tudi v mesecu septembru za vas pripravili izbrane jesenske modele, ki bodo navdušili oba spola. Deichmann katalog velja za mesec september 2016 do razprodaje zalog.

Deichmann katalog tokrat; ženski  gležnjarji z visoko peto Graceland po akcijski ceni 29, 90 €, udobni moški čevlji za 59, 90 €, izbrani modeli ženskih gležnjarjev z nizko peto Graceland vsak model samo 27, 90 €, gležnjarji z visoko peto za 29, 90 €, elegantne torbice v beli ali v črni barvi za 14, 90 €, gležnjarji z vezalkami v rjavi ali v črni barvi od 29, 90 € naprej – ker je dobro počutje vaš trend. V ponudbi za moške boste našli lakaste elegantne čevlje Graceland za samo 24, 90 €, udobni čevlji 24, 90 €, ženska torbica 19, 90 €. Ker so tudi moški radi opaženi ne spreglejte udobnih moških čevljev v elegantno športnem videzu za 24, 90 €.

Vabimo vas, da vse kataloge trgovine Deichmann spremljate še naprej na povezavi Deichmann katalog, vse kataloge trgovcev s ponudbami obutve za vas zbiramo v rubriki Obutev.

Deichmann katalog velja za mesec september 2016 do razprodaje zalog.