Deichmann katalog

Deichmann katalog

 

Deichmann katalog Veliko znižanje

Deichmann katalog velja do razprodaje zalog

Novi Deichmann katalog  –  posebna akcijska izdaja ob poletnem znižanju –  obutev za ženske, moške in otroke sedaj še po ugodnejših cenah. Deichmann katalog Veliko znižanje velja do razprodaje zalog.

Novi Deichmann katalog –akcijske ponudbe znižanih modelov poletne obutve najboljših blagovnih znamk za celotno družino – prelistajte ga in preverite več kot odlične priložnosti za poletne prihranke: udobni ženski sandali Craceland s polnim podplatom samo 19, 90 €, poskrbite za poletno romantiko z udobnimi čevlji Fila v modrih ali rdečih odtenkih z črtastim vzorcem za samo 19, 90 €. Za poletno pustolovščino bodisi na obali ali pa za večerni sprehod po mestu boste lahko to poletje poskrbeli z japonkami blagovne znamke Venice po ugodni ceni 19, 90 €.

Prelistajte novi Deichmann katalog v katerem boste našli udobne ženske sandale Graceland za ob morje, bazen ali za v mesto z nizko peto za samo 19, 90 €. Poletje je tu, v trgovinah Deichmann pa Vas sedaj razvajajo s številnimi udobnimi modeli čevljev po še posebej akcijskih cenah-  nizki čevlji Graceland za njo zdaj samo 14, 90 €, čevlji za moške Memphis one samo 24, 90 €, otroški čevlji blagovne znamke Adidas z zapiranjem na ježka samo 22, 90 €, na vezalke pa zgolj 29, 90 €.

Prelistajte novi Deichmann katalog in ne zamudite velikega poletnega znižanja, ki prav sedaj poteka v poslovalnicah Deichmann Slovenija.

Vse kataloge iz trgovine Deichmann si lahko pogledate na povezavi Deichmann katalog, če pa Vas zanima kakšne so trenutne akcijske ponudbe drugih trgovcev s čevlji lahko le to preverite v rubriki Obutev.

Deichmann katalog Veliko znižanje velja do razprodaje zalog.