Deichmann katalog

Deichmann katalog

Deichmann katalog zima 2014

Deichmann katalog velja do razprodaje zalog.

Izšel je novi Deichmann katalog zima 2014 – ker so udobni čevlji iz trgovine Deichmann najboljše, kar ponuja zima.

Deichmann katalog zima 2014 Vas vabi, da ga prelistate, v njem Vas namreč čaka več kot privlačna ponudba zimske obutve za njo, njega in za najmlajše: Highland Creek modni gležnjarji na vezalke boste lahko dobili že od 24, 90 € naprej, prav tako boste v aktualni ponudbi našli čevlje Highland Creek vsak model že za 19, 90 €. Trajno nizka cena v trgovinah Deichmann – kratkoročne akcijske cene lahko ponudbi vsak, v trgovinah Deichmann pa Vam zagotavljajo trajno nizke cene skozi vse leto.

Prelistajte novi Deichmann katalog zima 2014 – novi modeli tople zimske obutve za vsakogar; topli zimski čevlji 29, 90 €, v aktualni ponudbi modni zimski gležnjarji na vezalke, z raznimi detajli in dodatki že za 29, 90 €. Lahko pride jesen, pride pa lahko tudi zima, če se boste seveda odpravili v trgovine s čevlji Deichmann in izbrali model po Vaših željah in potrebah: modni zimski škornji od XXS do XXL velikosti že za 34, 90 €. Tokrat v Deichmann katalogu najboljša ponudba zimskih čevljev oz. usnja, ki je sinonim za kakovost, obenem pa se v takšnih čevljih počutite sila udobno – modni usnjeni gležnjarji že za 49, 90 €, Medicus izdelki, narejeni iz izbranega usnja vsak model 54, 90 €, Fila čevlji vsak model 39, 90 €.

Deichmann katalog zima 2014 pa vsebuje tudi ponudbo čevljev za najmlajše, ki so ustvarjeni za junake – vsak model že od 22, 90 €.

Prelistajte novi Deichmann katalog zima 2014, vse kataloge trgovine z obutvijo Deichmann najdete na povezavi Deichmann katalog, vse aktualne ponudbe trgovcev si lahko pogledate v rubriki Obutev.