E Leclerc katalog Ljubljana

E Leclerc katalog Ljubljana

E Leclerc katalog Ljubljana

E Leclerc katalog Ljubljana velja od 04.12. do 15.12.2013.

Izšel je novi E Leclerc katalog Ljubljana, saj veste, da se v E Leclercu kupuje ceneje. E Leclerc katalog vsebuje ponudbo številnih izdelkov po ugodnih cenah. Tokrat v E Leclercu; pralni stroj Indesit IWC 61251 C ECO z 20 % na kartico za 199, 92 €, moški ali ženski darilni set Fa za 2, 78 €.

Preverite ponudbo, ki so jo tokrat za vas zbrali v E Leclerc katalog Ljubljana: ponudba v Leposani; set proti staranju Premier Cru za 48, 41 €, božični paket Caudalie za 31, 82 €, set dišava in gel za tuširanje Caudalie za 21, 14 €. V novem E Leclerc katalogu Ljubljana vas čaka ponudba iz zlatarne; uhani s cirkonijevimi oksidi iz rumenega zlata za 59, 90 €, prijetna cena za usnjeno zapestnico iz jekla in rumenega zlata za 49, 90 €.

E Leclerc katalog Ljubljana tokrat vsebuje ponudbe iz Leposane, iz zlatarne biojoux, v njem boste našli ponudbo tehnike, gospodinjskih aparatov, igrač, pripomočkov za gospodinjstvo, z njihovo pomočjo vstopite v svet kulture, v njem najdete avto program, hobi program in hrano za živali, pestro ponudbo najrazličnejšega tekstila, spodnjega perila, otroške opreme, obutve, darilnih setov, poglejte v svet drogerije, preverite ponudbo pijač, preverite ponudbo špecerije, preverite kakšne zamrznjene izdelke so pripravili za vas, poglejte ponudbo mlečnih izdelkov in pakirane delikatese. V novem E Leclerc katalogu Ljubljana najdete ponudbo suhega sadja, mesa, izdelkov iz ribarnice, ponudbo delikatesnih sirov, svežega sadja in zelenjave, izdelke iz pekarne in slaščičarne.

Aktualni E Leclerc katalog Ljubljana je vsebinsko izjemno bogat, da boste prišli do konca, boste morali prelistati kar 48 strani. Nekaj poudarkov iz ponudbe, ki vas pričakuje; super cena zamrzovalna omara Curtiss QCA180PL za 191, 92 €, ameriški hladilnik Haier za 583, 92 €.

E Leclerc katalog Ljubljana je poln presenečenj, prelistajte ga, za celotno ponudbo kliknite E Leclerc katalog , če pa vas zanima kaj nudijo drugi, to preverite v naših rubrikah  TehnikaŽivilaOblačila in Obutev.