GA katalog

GA katalog

 

GA katalog

GA katalog velja od 12. 06. do 01. 07. 2019.

GA katalog – odlična akcijska ponudba kuhinj za vse okuse in vsak žep. Prijavite se na brezplačen izris v salonu ali na domu, nakupuj lažje in brez obresti, brezplačen 3D izris. Ne zamudite kuhinjske akcije: – 50 % kuhinj sevam podarijo + kuhinjski set Gorenje Diana za 99 € + paket brez skrbi. GA katalog velja od 12. 06. do 01. 07. 2019.

Prelistajte novi GA katalog v katerem vas čakajo klasične kuhinje, ki so resnično brezčasne. Preproste barve, linije, ročaji in postavitev so prava izbira za tiste, ki si ne želijo preveč nostalgičnega videza kuhinje, hkrati pa ne prisegajo niti na najsodobnejše trende, kot so recimo brezročajne kuhinje. Moderne kuhinje – najbolj značilen ele­ment, po katerem zagotovo prepoznate moderno kuhinjo, so ravne linije, ki se kot neprekinjena črta rišejo čez vse elemente kuhinje, od omar pa do otoka. Tovrsten videz omogočajo predali in omare brez ročajev. Rustikalne kuhinje –  navkljub porastu mod­ernih trendov, je rustika še vedno pogosta izbi­ra, ko pride do kuhinje. Moderna rustika s krasnimi detajli ohranja prvinski, tradicionalen dizajn, v notranjo­sti pa skriva številne napredne funkcionalne rešitve. Vse omenjene kuhinje si lahko pogledate v novem GA katalogu.

Kataloge trgovine GA boste našli s klikom na povezavo GA katalog, kataloge trgovcev s ponudbami  pohištva za vas zbiramo v rubriki Pohištvo.

GA katalog velja od 12. 06. do 01. 07. 2019.