Guess katalog

Guess katalog

Guess katalog Pomlad poletje 2015

Guess katalog velja za sezono pomlad/poletje 2015 do razprodaje zalog.

Izšel je novi Guess katalog –  odlična ponudba svetovno priznane blagovne znamke Guess, ki Vas vabi s pomladno – poletno kolekcijo za sezono 2015.

Ameriški klasik Guess se v aktualni sezoni pomlad in poletje 2015 vrača k svojim koreninam in mestu v katerem se je rodil Los Angeles. Kolekcija se zgleduje po edinstvenem eklektičnem bistvu kar je povzročilo delitev kolekcije na tri poglavitne dele, ki bi jih lahko najbolje opisali s samo tremi besedami; hitrost, mladost in svoboda. Prelistajte novi Guess katalog Pomlad poletje 2015 in se spoznajte z vsemi novostmi aktualne blagovne znamke, ki jih lahko tudi v Sloveniji kupite v številnih modnih hišah, med drugim pa boste pri nas našli tudi samostojne trgovine. Guess katalog Pomlad poletje 2015 velja do razprodaje zalog.

Novi Guess katalog Vam tokrat predstavlja Chateau Guess linijo, ki je hitra, neustrašna, v bistvu namenjena vsem, ki Vam je blizu impulziven in glamurozen življenjski slog, ki je karakteristično značilen za ulice Los Angelesa. Podkrepljen je s potrebami za hitrostjo, adrenalinom in s športnim videzom, predvsem pa je pogumen prav zaradi dominantne črne barve. Osvežujoči moderni atletski trend v katerem so klučni kosi za dekleta kratki topi v kombinaciji z jeansom ultra nizkega modela z veliko čipke z neizbežno Formula 81 jakno.

Novi Guess katalog vsebuje tudi ponudbo Sunset trip kolekcije, ki jo zaznamuje mladost in priljubljeno zabavno življenje hollywoodske mladine –  v ponudbi za ženske bomo tokrat za večerne izhode izpostavili velik izbor korzetov, ozkih mini oblekic, skinny jeans nizkega modela v kombinaciji s sexy topom in usnjeno moto jakno. V ponudbi za moške boste našli temni jeans s sivimi in črnimi detajli, ki ga boste lahko kombinirali s majicami s potiski.

Če prelistate vseh 80 strani, ki jih vsebuje novi Guess katalog boste našli še linijo Hollywood, ki je optimistična ter odraža svobodo. Kolekcijo Guess pomlad in poletje 2015 boste našli v trgovinah pod besedilom in v določenih trgovinah Modiana Slovenija.

Vabimo Vas, da še naprej skupaj z nami spremljate vse kataloge iz trgovine Guess na povezavi Guess katalog, vse kataloge trgovcev s ponudbami oblačil za Vas zbiramo v rubriki  Oblačila.