Halens katalog

Halens katalog

 

Halens katalog

Halens katalog Poišči svojo obleko velja do razprodaje zalog.

Pred Vami je novi Halens katalog  Poiščite svojo obleko, v njem boste našli 9 strani oblek za ženske z nekoliko poudarjenimi linijami in 9 strani nekoliko manjših konfekcijskih številk. Halens katalog Vam tokrat predstavlja ponudbo oblačil Fit n’ Flare: kroji oblačil, ki so v zgornjem delu krojeni zelo ozko z ukrojenim pasom, nato pa se razširijo. Povedano drugače: moda, ki je udobna in prizanesljiva do vsake postave. Izberite bohemski stil, katerega zaščitni znak so debelejše nogavice in dolg šal. Rokovski stil pa dopolnite z modno usnjeno jakno in kot piko na i svoj stajling zaokrožite s klobukom: šal 22, 95 €, jopica 34, 95 €, obleka 39, 95 €, torba 29, 95 €.

Novi Halens katalog tokrat vsebuje kar nekaj stilov – Straight up: modeli oblačil, ki ne utesnjujejo, krojeni ravno in udobno. Odlično se ujemajo z debelejšimi nogavicami in udobno kardigan jopico večjega kroja, ki poudarja vsakdanji slog. Če k temu obujete visoke pete, boste svoj stil le še poudarile. Ne smete pa pozabiti na jakno ali blazer za dosego popolnega videza in na nakit ter ostale modne dodatke, s katerimi je kreiranje stila zabavnejše.

Prelistajte novi Halens katalog in izberite pravo obleko zase: Body Con – modeli oblačil, ki nežno objamejo Vašo postavo in poudarijo telo tam, kjer si to sami želite. Svoj pas lahko dodatno poudarite z različnimi dolžinami jaken ali jopiča in tako dosežete želen videz. Za svečane priložnosti izberite daljšo jopico in obujete elegantnejše čevlje z visoko peto – in že ste pripravljeni na zabavo na kateri boste blesteli.

Novi Halens katalog – najboljša ponudba oblačil – preverite odlična predloge, ki jih vsebuje in izberite pravo obleko zase!

Prelistajte novi Halens katalog, vse kataloge iz kataloške hiše Halens boste našli s klikom na povezavo Halens katalog, če pa Vas zanima kakšna je ponudba drugih, to najdete v rubriki Oblačila.