Harvey Norman katalog

Harvey Norman katalog

Harvey Norman katalog Slovenska premiera

Harvey Norman katalog Slovenska premiera velja do razprodaje zalog

Izšel je Novi Harvey Norman katalog Slovenska premiera,katalog strokovnjakov za najnovejšo tehnologijo, zato si vzemite čas in ga prelistajte.

V aktualnem Harvey Norman katalogu vas tokrat pričakuje naslednja sveža ponudba; 4K ultra HD televizorji, to so televizorji s katerimi boste spoznali pravo kakovost slike naslednje generacije. Doživetje, kot bi prvič obiskali kinematografe, to so namreč televizorji, ki imajo takšne jasnosti, ostrino in globino, kot je doma še niste doživeli. Jasen in čist zvok poln emocij. Prepričajte se sami, prelistajte aktualen Harvey Norman katalog Slovenska premiera in se odpravite po nakup v najbližji Harvey Norman.

Ponudba, ki jo nudi novi Harvey Norman katalog bo prepričala tudi največje skeptike; televizor Sony 139 cm za 3.999, 99 €, v velikosti 165 cm pa 5.499, 99 €, ob tem pa vas še čaka bonus ob nakupu v obliki ali gotovinskega popusta ali brezplačne dostave in montaže ali pa v obliki 40 % brez obresti EOM 0 %. Ogromen zaslon za nepozabno doživetje-Philips TV 165 cm za 4.999, 99 €. Nov način gledanja televizorja s kar štirikratno Full HD ločljivostjo na velikem zaslonu, ko ne boste samo gledalec, ampak boste postali del dogajanja. To je prihodnost zabave doma, v domačem okolju in v domačem naslonjaču. Ostrejša, bolj bogata in bolj živahna slika kot kadarkoli prej. Panasonic Ultra HD TV nudi revolucionarno kakovost slike že danes. Tako slika visoke ločljivosti in vsebin, kot tudi TV  programov, DVD-jev in spletnih vsebin je izjemno ostra, čista in živahna. Obenem pa je TV z vgrajenim HDMI 2,0 in DisplayPort vhodom pripravljen tudi na prihodnost.

Novi Harvey Norman ponudba; TV Panasonic 139 cm za 3.499, 99 €, v velikosti 165 cm pa ga dobite za 5.549, 99 €. Ob nakupu novega Panasonic televizorja vas čaka bonus ob nakupu. Lahko se odločite med gotovinskim popustom, brezplačno dostavo in montažo ali 40 mesecev brez obresti EOM 05%.

Prelistajte novi Harvey Norman katalog Slovenska premiera, za celotno ponudbo kliknite  Harvey Norman katalog , če pa vas zanima kaj nudijo drugi preverite našo rubriko Tehnika.