Ikea katalog

Ikea katalog

Ikea katalog 2015

Ikea katalog velja za leto 2015.

Izšel je novi Ikea katalog v angleškem jeziku, ki najavlja nove Ikea linije pohištva in raznih malenkosti in dodatkov, s katerimi boste lahko polepšali svoj dom.

Najava novih trendov, ki se bodo na tržišču, predvsem pa v Ikea trgovinah pojavili v letu 2015 – prelistajte novi Ikea katalog za leto 2015 in uživajte v popolnosti. Novi Ikea katalog priporočamo vsem, ki jim nikakor ni vseeno v kakšnem svetu živijo, in predvsem tistim, ki jim ni vseeno kako izgleda bivalni prostor, ki jih obdaja. Ker verjetno dobro veste, da je lahko urejanje notranjih prostorov še kako zabavno in zanimivo, je še kako pomembno, da se čim prej spoznate s novimi stili, ki Vam jih tokrat nudi novi Ikea katalog.

Novi Ikea katalog Vam tako prinaša predčasno najavo vsega, kar so Vam trgovine Ikea pripravile za prihajajoče leto 2015. Najava novega Ikea kataloga za leto 2014 je točno tisto, kar potrebujete, da bi lažje pričakali nove trende.

Ikea katalog 2015 – kjer se dan začne; odlična ponudba vsega kar potrebujete v svojem domu, posteljnina v različnih, tudi cvetličnih vzorcih 39, 99 $/ za 3 kose je ponudba iz naslovnice.  Novi Ikea katalog vsebuje ponudbo pohištva, ki ga zaznamujejo jasne linije, inspirirane z vsakdanjim življenjem. Ikea oblikovalci so tokrat pomislili na številne stvari, ki jih bo veselo vsako gospodinjstvo: kuhinja ni nujno le mesto v katerem se kuha, z malo ustvarjalne domišljije lahko postane tudi mesto za zabavo in igro otrokom, dnevna soba se lahko kaj kmalu spremeni v odličen prostor za igro, ki ne kazi in ni v napoto prostoru kot takemu.

Novi Ikea katalog za leto 2015 vsebuje ponudbo raznovrstnega pohištva, kot tudi notranjo opremo, tekstil in dodatke, kot so preproge, zavese, posoda, okrasne blazine, posteljnina – vse to Vas gotovo na bo pustilo ravnodušne. Cene so v dolarjih zato priporočamo, da si jih informativno pretvorite sami.

Pripravite se na prihajajoče leto 2015 in prelistajte novi Ikea katalog 2015, vse kataloge iz trgovine Ikea, ki jo najdete v sosednji Avstriji in Italiji, njeno veliko odprtje pa je tik pred vrati tudi na Hrvaškem najdete s klikom na povezavo IKEA katalog, če pa Vas zanima kakšna je ponudba drugih, jo boste našli v rubrikah Notranjost in Pohištvo.