Ikea katalog

Ikea katalog

Ikea katalog 2015 Avstrija

Ikea katalog velja do 1. 08. 2015. v trgovinah Ikea Avstrija.

Izšel je novi Ikea katalog 2015 Avstrija, ki Vam ga tokrat predstavljamo na željo številnih kupcev, ki se še vedno radi vračate k našim severnim sosedom.

Pred kratkim smo Vam predstavili novi Ikea katalog za ameriško tržišče, ki ga boste našli na povezavi http://vsikatalogi.si/ikea-katalog/ikea-katalog-2015 , nekaj dni za tem pa še Ikea katalog 2015 za Hrvaško, ki je tik pred odprtjem. Za lažjo predstavo cen obeh Ikei pri naših sosedih Vam ponujamo možnost za klik na povezavo za ogled Ikea kataloga Hrvaška http://vsikatalogi.si/ikea-katalog/ikea-katalog-2015-hrvaska .

Prelistajte novi Ikea katalog 2015 Avstrija in preverite njihove najugodnejše ponudbe. V Ikei se dobro zavedajo, da je vsaki dan najbolj pomemben dan, zato je zelo pomembno tudi to, kje se vsak nov dan začne. Na naslovnici boste tako našli 3 – delno posteljnino Alvine Kvist za samo 34, 99 €.

Prelistajte novi Ikea katalog Avstrija za leto 2015, v njem boste našli najboljšo ponudbo za spalnico, kopalnico, otroško sobo. Tokrat so Ikea dizajnerji veliko prostora namenili prostoru za otroke, ki ni vedno nujno le otroška soba, svoj igralni kotiček jim lahko namreč postavite tudi v dnevno sobo, povsem neovirano pa jim lahko svoj del prostora za igro namenite tudi v kuhinji. Kombiniranje različnih slogov je pravi izziv za vsakogar, ki se odloči, da si bo svoj dom uredil po svoji meri – tega se zavedajo tudi v trgovinah Ikea.

Preverite odlične ponudbe, ki jih tokrat vsebuje Ikea katalog 2015 Avstrija, v njem boste našli praktično vse, kar potrebujete v svojem domu, kar nekaj prostora pa so namenili pisarniškemu pohištvu. Tako boste v njihovi ponudbi našli vse za kombinacijo različnih delov pohištva, tekstil in različne malenkosti, ki bodo dale Vašemu domu prav poseben čar. V novem Ikea katalogu boste našli priložnost za nakup tekstila, kot je posteljnina, zavese, tepihe, kopalniške dodatke, proizvode za otroke, vse za pospravljene čevlje in oblačila, različno stensko okrasje, vaze, sveče, stole, pomožne stole, zofe, fotelje in sedežne garniture.

Prelistajte novi Ikea katalog 2015 Avstrija, vse kataloge iz trgovskega centra Ikea najdete s klikom na povezavo IKEA katalog, vse aktualne ponudbe spremljajte še naprej v rubrikah Pohištvo in Notranjost.