Ikea katalog

Ikea katalog

Ikea katalog 2015 Hrvaška

Ikea katalog Hrvaška velja do 15. 08. 2015.

Nekaj dni za tem, ko smo Vam predstavili novi Ikea katalog 2015 v angleškem jeziku, Vam tokrat predstavljamo prvi Ikea katalog Hrvaška 2015.

Ikea katalog Hrvaška, je uradno izšel danes, 01. 08. 2014, ob skorajšnjem odprtju prve Ikea trgovine na Hrvaškem. V Ikei se dobro zavedajo, da je vsaki dan najbolj pomemben dan, zato je zelo pomembno tudi to, kje se vsak nov dan začne. Na naslovnici boste tako našli 3 – delno posteljnino Alvine Kvist za samo 179, 90 kn.

Prelistajte prvi Ikea katalog Hrvaška za leto 2015, v njem boste našli najboljšo ponudbo za spalnico, kopalnico, otroško sobo. Tokrat so Ikea dizajnerji veliko prostora namenili prostoru za otroke, ki ni vedno nujno le otroška soba, svoj igralni kotiček jim lahko namreč postavite tudi v dnevno sobo, povsem neovirano pa jim lahko svoj del prostora za igro namenite tudi v kuhinji. Kombiniranje različnih slogov je pravi izziv za vsakogar, ki se odloči, da si bo svoj dom uredil po svoji meri – tega se zavedajo tudi v trgovinah Ikea.

Tako boste v novem Ikea katalog 2015 Hrvaška našli vse za kombinacijo različnih delov pohištva, tekstil in različne malenkosti, ki bodo dale Vašemu domu prav poseben čar. V novem Ikea katalogu boste našli priložnost za nakup tekstila, kot je posteljnina, zavese, tepihe, kopalniške dodatke, proizvode za otroke, vse za pospravljene čevlje in oblačila, različno stensko okrasje, vaze, sveče, stole, pomožne stole, zofe, fotelje in sedežne garniture.

Preverite odlična ponudbe, ki jih tokrat vsebuje Ikea katalog 2015 Hrvaška, v njem boste našli praktično vse, kar potrebujete v svojem domu, kar nekaj prostora pa so namenili tudi pisarniškemu pohištvu.

Prelistajte novi Ikea katalog 2015 Hrvaška, vse kataloge iz trgovskega centra Ikea boste našli s klikom na povezavo IKEA katalog, ponudbe drugih trgovcev pa lahko najdete v rubrikah Pohištvo in Notranjost.