Ikea katalog 2016

Ikea katalog 2016

IKEA katalog 2016

IKEA katalog 2016 velja do junija 2016.

Izšel je novi IKEA katalog za leto 2016, ki Vam prinaša vse aktualne novosti iz IKEA trgovine, ki je eden izmed najbolj poznanih trgovskih verig v Europi. IKEA katalog velja do junija 2016.

Novi IKEA katalog Vam na kar 328 straneh zares odlične ponudbe nudi priložnost za pregled vseh aktualnih novosti v ponudbi, ki velja skoraj eno leto, do kar sredine naslednjega leta. Novi IKEA katalog je tokrat razdeljen tematsko, po celinah. Na prvih straneh novega kataloga iz trgovine IKEA boste lahko našli tiste izdelke, ki so pravkar v ponudbi in so najnovejšega datuma, od desete strani naprej Vas čakajo številne inspiracije med kreativnimi idejami kako urediti svoje notranje prostore za razne aktivnosti, ki jih želite v svojem domu. Od strani 174 boste našli vse najbolj atraktivne izdelke, ki bodo na voljo v letu 2016.

Novi IKEA katalog Vam tudi v letu 2015/16 prinaša številne kuhinjske pripomočke, posodo za pripravo in postrežbo hrane, dekoracijo, hišni tekstil, zavese, tepihe in preproge, malega pohištva, pohištvo in tekstil za spalnice, kopalnice , zofe in naslanjače, artikle, ki bodo polepšali otroške sobe in bodo v njih lahko brez težav imeli svoj kotiček za učenje, igro in zabavo –  prelistajte novi IKEA katalog in preverite vse aktualne novosti saj boste v njem zagotovo našli ta pravo idejo za moderno in funkcionalno ureditev doma po Vaših željah.

Za celotno ponudbo trgovske verige IKEA, ki jo v  naši bližnji okolici verjamemo pogosto obiščete v Italiji, Avstriji in na Hrvaškem prelistajte celotni akcijski katalog za leto 2015 z veljavo do junija 2016 in si podrobne oglejte vse ponudbe – videli boste, da se Vam brez dvoma izplača.

Vse kataloge trgovine IKEA spremljajte še naprej skupaj z nami na povezavi IKEA katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami za Vas zbiramo v rubrikah Notranjost in Pohištvo.

IKEA katalog velja do junija 2016.