IKEA katalog 2019

IKEA katalog

IKEA katalog velja do 31. 07. 2019.

Izšel je novi Ikea katalog za hrvaško tržišče, ki najavlja nove Ikea linije pohištva, raznih malenkosti in dodatkov za dom, s katerimi boste lahko polepšali svoj dom. IKEA katalog velja do 31. 07. 2019.

Najava novih trendov, ki se bodo na tržišču, predvsem pa v Ikea trgovinah pojavili v letu 2019 – prelistajte novi Ikea katalog za leto 2019 in uživajte v popolnosti. Novi Ikea katalog priporočamo vsem, ki jim nikakor ni vseeno v kakšnem svetu živijo, in predvsem tistim, ki jim ni vseeno kako izgleda bivalni prostor, ki jih obdaja. Ker verjetno dobro veste, da je lahko urejanje notranjih prostorov še kako zabavno in zanimivo, je še kako pomembno, da se čim prej spoznate s novimi stili, ki vam jih tokrat nudi novi Ikea katalog.

Novi Ikea katalog vam tako prinaša predčasno najavo vsega, kar so vam trgovine Ikea pripravile za prihajajoče leto 2019. Najava novega Ikea kataloga za leto 2019 je točno tisto, kar potrebujete, da bi lažje pričakali nove trende.

Ikea katalog 2019 – kjer se dan začne; odlična ponudba vsega kar potrebujete v svojem domu. Novi Ikea katalog vsebuje ponudbo pohištva, ki ga zaznamujejo jasne linije, inspirirane z vsakdanjim življenjem. Ikea oblikovalci so tokrat pomislili na številne stvari, ki jih bo veselo vsako gospodinjstvo: kuhinja ni nujno le mesto v katerem se kuha, z malo ustvarjalne domišljije lahko postane tudi mesto za zabavo in igro otrokom, dnevna soba se lahko kaj kmalu spremeni v odličen prostor za igro, ki ne kazi in ni v napoto prostoru kot takemu. Tako boste lahko v novem Ikea katalogu uživali v ponudbah opreme za dnevne sobe in delovne prostore, kopalnice in spalnice, jedilnice in kuhinje, pa tudi otroške sobe – vse to po odličnih Ikea cenah.

Novi Ikea katalog za leto 2019 vsebuje ponudbo raznovrstnega pohištva, kot tudi notranjo opremo, tekstil in dodatke, kot so preproge, zavese, posoda, okrasne blazine, posteljnina – vse to Vas gotovo na bo pustilo ravnodušne. Cene so v dolarjih zato priporočamo, da si jih informativno pretvorite sami.

Pripravite se na prihajajoče leto 2019 in prelistajte novi Ikea katalog 2019, vse kataloge iz trgovine Ikea, ki jih najdete v sosednjih državah Avstrija, Hrvaška in Italija, najdete s klikom na povezavo IKEA katalog, če pa vas zanima kakšna je ponudba drugih, boste le to našli v rubrikah Notranjost in Pohištvo.

IKEA katalog velja do 31. 07. 2019.