Ikea katalog

Ikea katalog

 

Ikea katalog Avstrija Jesen zima 2014

Ikea katalog Avstrija velja do 09. 11. 2014.

Ikea katalog Avstrija Jesen zima 2014: že je tu sezona jesen in zima, tisti del leta, ki ga veliko ljudi nestrpno pričakuje. To je čas, ko se boste lahko udobno namestili na kavč ali pa se preprosto ulegli v mehko posteljo, medtem, kos e bo veliko pomembnih reči dogajalo v centru stanovanja, kuhinji.

Razlog več, da prelistate novi Ikea katalog Jesen zima 2014 in preverite najnovejše trende. Doma je najlepše, zato Vam v Ikei tokrat nudijo ponudbo izdelkov za vsak dom; čajnik 8, 49 €, skodelica za kavo ali čaj 2, 98 €, Malinda sedežne blazine 3, 50 €/kos. Odlična ponudba kuhinj v trgovini Ikea Avstrija: Metod/Nodsta Maximera kuhinja brez električnih aparatov je lahko Vaša za že 2.748 €, standard kuhinjska postavitev Metod/Nodsta brez električnih aparatov že za 949 € – v novem Ikea katalog boste našli kuhinje za vse okuse.

Različne možnosti postavitve z značilnimi Ikea linijami – prelistajte novi Ikea katalog in verjamemo, da boste v njem našli pravo kuhinjo tudi Vi. Pri njih pa boste našli seveda tudi več kot privlačno ponudbo bele tehnike, stolov in drugih delov stanovanjskega pohištva: Isande kombinirani hladilnik 639, 20 €, Rengora pomivalni stroj za 12 pogrinjkov 319, 20 €, kuhalna plošča Snabb 383, 20 €, mikrovalovna pečica 199, 20 €.

Ikea katalog za jesen in zimo 2014 poleg kuhinj in kuhinjskih elementov vsebuje ugodno ponudbo posteljnega programa, kopalniškega pohištva in pripomočkov za kopalnico, pohištva za v dnevno sobo – TV element že za 249 €, v aktualni ponudbi pa boste našli okrasne sveče in ponudbo za prihajajoče praznike.

Za celoten pregled ponudbe prelistajte novi Ikea katalog Avstrija Jesen zima 2014, vse kataloge Ikea boste našli na povezavi IKEA katalog, vse aktualne ponudbe trgovcev spremljajte še naprej v rubrikah Notranjost in Pohištvo.