IKEA katalog

IKEA katalog

IKEA katalog

IKEA katalog Avstrija kopalnice velja do 01. 08. 2016.

Novi IKEA katalog – posebna izdaja s ponudbami kopalnic v IKEA trgovinah Avstrija. Prelistajte novi katalog, spoznajte ponudbo s ugodno ponudbo kopalniškega pohištva, morda pa se v njem skriva ideja za prenovo Vaše kopalnice. IKEA katalog Avstrija kopalnice velja do 01. 08. 2016.

Ikea katalog kopalnice 2015 velja za prodajna mesta v sosednji državi Avstriji, ki je od nas oddaljena le nekaj kilometrov. Ikea je tudi pri Slovencih zelo priljubljen mednarodni koncern, ki se ukvarja s prodajo pohištva po ugodnih in predvsem vsakomur dostopnih cenah. Njihovo pohištvo je poznano po specifičnih oblikah in po preprostih linijah, zato sploh ne preseneča, da je Ikea tako priljubljena.

IKEA koncept temelji na kombinaciji funkcionalnosti, kvalitete, dizajna in cene in to velja tudi za kopalnice v letu 2016.  Ikea kopalniška oprema in pohištvo nudi svojemu kupcu in uporabniku vse, kar potrebuje. V njihovi ponudbi boste našli številne kopalniške omarice, sanitarno opremo in številne ideje kako na novo opremiti ali pa le polepšati kopalnico. Kopalniška oprema, ki jo lahko pregledate v Ikea katalogu kopalnice 2015 je enostavna, dopadljivega dizajna, praktična, nudi možnost za dobro izkoriščenost prostora in barve, ki ustvarjajo videz čistosti in sproščujočega miru.

V ponudbi, ki jo vsebuje novi IKEA katalog kopalnice boste tako med drugim našli Godmorgon/Aldern/Tornviken element za umivalnik s ploščo iz folije, bambusa in keramike dimenzija 82x49x74 cm za 239 €, Godmorgon/Braviken element z umivalnikom in Godmorgon ogledalom za 760 €.

Vse kataloge iz trgovine IKEA si lahko pogledate na povezavi IKEA katalog, če pa vas zanima podobna ponudba drugih trgovcev, to preverite v naših rubrikah Pohištvo in Notranjost.

IKEA katalog Avstrija kopalnice velja do 01. 08. 2016.