IKEA katalog

IKEA katalog

 

IKEA katalog

IKEA katalog Avstrija kuhinje velja do 01. 08. 2016.

Novi IKEA katalog – posebna akcijska ponudba kuhinj, kuhinjskih elementov, kuhinjskega pribora, posode, vse to v že tudi pri kupcih iz Slovenije izjemno poznanem dizajnu, potrjeni kakovosti in dostopnih cenah trgovine IKEA Avstrija. IKEA katalog Avstrija kuhinje velja do 01. 08. 2016.

IKEA katalog je kot nalašč za vse, ki razmišljate o novi kuhinji ali pa zgolj o prenovi stare saj Vam ni nujno treba v nakup nove kuhinje, da bi le ta izgledala kakor, da je nova. Nove fronte, ročaji, novi elementi so včasih že povsem dovolj, da bo Vaša kuhinja zasijala s povsem novim sijajem. Modernizirajte svoj najljubši prostor v Vašem stanovanju z odličnimi idejami novega IKEA kataloga kuhinj. Kakovost pohištva Ikea je potrjena s strani kupcev v veliko državah, zato ni razloga, da omenjene kakovosti ne bi preizkusili tudi Vi.

Novi IKEA katalog Vas tokrat med drugim vabi s bolj naravnimi barvami kuhinj v katerem izstopa predvsem bela barva, najdete pa tudi elemente v črni, rjavi pa tudi v zeleni barvi. Iz ponudba smo tokrat za Vas izbrali; Tjanlig zidna napa za 399 €, Metod/Marsta kuhinja za 1.548 €, Metod/Bodbyn kuhinja za 2.749 €

Prelistajte novi Ikea katalog kuhinje 2015 in izberite kuhinjo po svojih željah. Ne le celotno kuhinjo, v Ikei so Vam na voljo tudi posamezni deli za kombiniranje, prav tako pa Vam je v trgovinah Ikea na voljo tudi posoda in kuhinjski pribor – vse to po več kot ugodnih cenah.

Prelistajte novi Ikea katalog kuhinje, kataloge avstrijske trgovine Ikea lahko spremljate še naprej na povezavi IKEA katalog , če pa Vas zanima kakšna je aktualna ponudba drugih, boste le to našli v rubrikah Pohištvo in Notranjost.

IKEA katalog Avstrija kuhinje velja do 01. 08. 2016.