IKEA katalog

IKEA katalog

 

IKEA katalog

IKEA katalog Avstrija omare velja do 01. 08. 2016.

Novi IKEA katalog – posebna izdaja s ponudbami omar in dodatkov iz trgovine IKEA Avstrija –  enostavne oblike, moderen dizajn, praktičnost, maksimalno izkoriščen prostor in za povrh dostopne cene je tisto kar Vas bo brez dvoma navdušilo. IKEA katalog Avstrija omare 2016 velja do 01. 08. 2016.

Ikea katalog je eden najbolj iskanih v Evropi, zato ne spreglejte njihove izjemne in bogate ponudbe omar. Pri njih lahko najdete omare za vsak kotiček stanovanja, od tistih za otroške sobe, za mladinske sobe in za spalnice, omare za predsobe, zložljive mobilne omare, v vseh velikostih, vgradne oziroma samostoječe, minimalističnega ali modernega dizajna, klasično umirjenih barv, pa vse do najbolj nemogočih barvnih kontrastov- prelistajte Ikea katalog Omare 2016 in izberite tisto, ki najbolje pristaja vašemu življenjskemu stilu in prostoru, v katerem bivate.

V ponudbi, ki Vam jo nudi novi IKEA katalog boste tokrat med drugim našli naslednje modele: omara Pax/Bergsbo za 298 €, Px/Hurdal omara 619 €, Pax/Tanem 361 €.

Prelistajte novi IKEA katalog, v ponudbi boste med drugim našli zanimivo ponudbo vgradnih kotnih omar, s katerimi boste lahko svoj prostor zares izkoristili v celoti, omare s katerimi boste prihranili veliko prostora. V tokratnem Ikea katalogu omare, Vas čaka 19 strani izjemne ponudbe omar v različnih oblikah, različnih namenov in predvsem barv, ki jih želite le Vi!

Za celotno ponudbo si poglejte vse kataloge trgovine IKEA na povezavi IKEA katalog, lahko pa izberete kaj iz ponudbe drugih v rubriki Pohištvo in Notranjost.

IKEA katalog Avstrija omare 2016 velja do 01. 08. 2016.