IKEA katalog

IKEA katalog

 

IKEA katalog

IKEA katalog Avstrija spalnice velja do 01. 08. 2016.

IKEA katalog – posebna ponudba Vam tokrat prinaša ponudbo spalnic, vzmetnic, ležišč, posteljnine – v njem boste našli vse, kar sodi v spalnico. IKEA katalog Avstrija spalnice velja do 01. 08. 2016.

Prelistajte novi IKEA katalog spalnic, morda pa boste prav v njem našli nove predloge za nakup nove ali pa prenovo stare spalnice. Prefinjen dizajn, privlačna in raznolika barvitost je tisto, kar Vas bo poleg nizkih cen še dodatno navdušilo. Iz odlične akcijske ponudbe tudi tokrat nekaj predlogov za nakup; Oppland postelja mere 160 x 200 cm za samo 319 €.  Ne le celotne spalnice, trgovine IKEA Vam nudijo priložnost, da si kupite dele pohištva in jih nato poljubno sestavite v celoto, ne glede na barvo – v IKEA trgovini Vas nič ne bo presenetilo.

Postelje, ki jih lahko dvignete ter tako pridobite dodaten prostor za shranjevanje so Vam sedaj na voljo že za 199 €, omarice že za 119 €, komode z dvema predaloma za 39, 99 €, za pravo kombinacijo pa si boste lahko izbrali tudi stoječa ogledala in mizice za ličenje, ne spreglejte pa tudi ugodne ponudbe vzmetnic, ležišč in posteljnih podov – vse po več kot privlačnih cenah.

Za celotno ponudbo si poglejte vse kataloge trgovine IKEA na povezavi IKEA katalog, lahko pa izberete kaj iz ponudbe drugih v rubriki Pohištvo in Notranjost.

IKEA katalog Avstrija spalnice velja do 01. 08. 2016.