Ikea katalog

Ikea katalog

Ikea katalog Avstrija Zima 2014/15

Ikea katalog Avstrija Zima 2014 velja do 24. 12. 2014.

Pred nekaj dnevi smo Vam predstavili ponudbo novega Ikea kataloga Hrvaška za Zimo 2014, tokrat pa Vam predstavljamo še Ikea katalog Avstrija Zima 2014, prelistajte ga in si oglejte navdihujočo ponudbo za prihajajoče praznike.

Novi Ikea katalog Avstrija Zima 2014 – posebna izdaja s praznično ponudbo, v katerem boste tokrat našli najlepše dekoracije za že sam po sebi lep družinski praznik Božič: božična drevesca, okraski, okrasni trakovi, papir za okraševanje in zavijanje daril, adventni venčki s pomočjo katerih boste lahko okrasili vrata in vsak kotiček hiše. Ikea katalog pa vsebuje tudi ponudbo posteljnine, kozarce, v njem najdete modele za peko slastnih prazničnih dobrot – vse to po več kot dostopnih cenah.

Prelistajte novi Ikea katalog Avstrija Zima 2014 in preverite praznično ponudbo v trgovini Ikea v sosednji Hrvaški; čudovit okrasni venec za na vrata boste dobili že za 14, 99 €. Najdite radost v pečenju sladkih dobrot, novi Ikea katalog vsebuje ponudbo modelčkov za peko različnih velikosti in oblik, v njem boste našli čudovito okrasje, s pomočjo katerih bo Vaš dom dobil pravo praznično podobo: obesek za božično drevo 2, 39 €/ 3 kose, girlanda iz kroglic v zlati barvi 1, 99 €, božični okraski 4, 99 € / 29 kosov, zvezda za okrasitev božičnega drevesca 5, 99 €, dišeča svečka 3, 99 €, papir za zavijanje daril 1, 99 €.

Ikea katalog Avstrija Zima 2014 vsebuje vse za praznično pogrnjeno mizo, tako boste v njem našli ponudbo porcelana, kozarcev, krožnikov, jedilnega pribora, ne spreglejte pa tudi raznolikih pripomočkov za peko, od metlice za stepanje za 3, 99 €, prazničnega predpasnika za samo 2, 99 €, 7- delni modelčki za peko za samo 9, 99 €, v njem pa najdete tudi ponudbo, ki bo še posebej razveselila Vaše najmlajše.

Za celoten pregled ponudbe prelistajte novi Ikea katalog Avstrija Zima 2014, vse aktualne kataloge iz mednarodne trgovine Ikea si lahko pogledate  na povezavi IKEA katalog, vse aktualne ponudbe trgovcev s sorodno ponudbo si lahko pogledate v rubriki Notranjost.