Ikea katalog Božič

Ikea katalog Božič

Ikea katalog Božič 2013

Ikea katalog Božič 2013 velja do 01.08.2014.

Novi Ikea katalog Božič 2013, ki je pravkar izšel vsebuje najboljšo praznično ponudbo, vzemite si čas, prelistajte ga in iz njega izberite najboljše zase in za svoje najdražje.

Ikea katalog Božič 2013 velja v naši sosednji državi Avstriji, a, ker je Ikea trgovska veriga, ki je tudi pri Slovencih izjemno priljubljena, vam tokrat predstavljamo nekaj odličnih predlogov za ugoden nakup. V novem Ikea katalogu Božič najdete odlično ponudbo celotnega prazničnega asortimana iz Ikee, od odličnih predlogov za praznično ureditev in okrasitev stanovanja, do odličnih predlogov za nakup prazničnih daril, do kuhinjskega asortimana.

Ikea katalog Božič vsebuje kar nekaj predlogov za nakup božičnih okraskov, skrivnostnih kroglic in bunk, grilande, voščene sveče, led lučke za zunanjo ali za notranjo uporabo, okrasne verige, darilne vrečke in papir za svečano zavijanje prazničnih daril, adventne koledarje, posodo, pekače za peko prazničnih sladic, kuhinjski tekstil, škatle za shranjevanje keksov in peciva in lepo okrašene in za podarjanje pripravljene škatle, kozarce različnih oblik, namenjenih za različne priložnosti, jedilne servise, pladnje za kekse in pecivo in prte za praznično pogrnjeno mizo, vse to boste dobili v prepoznanem Ikea dizajnu.

Prelistajte novi Ikea katalog Božič 2013 in preverite, zakaj je Ikea katalog s svojimi 200 milijoni izdanimi primerki, eden izmedc najbolj iskanih in eden izmed najbolj gledanih katalogov v celotnem svetu.

Prelistajte aktualni Ikea katalog Božič 2013, za celotno ponudbo kliknite IKEA katalog, če pa vas zanima ponudba prodajalcev drugih trgovskih verig, pa lahko slednje preverite v naših rubrikah Pohištvo.