IKEA katalog

IKEA katalog

 

IKEA katalog Hrvaška 2016

IKEA katalog Hrvaška velja od 01. 09. 2015 do 16. 08. 2016.

Izšel je novi IKEA katalog Hrvaška za leto 2016 – prelistajte ga in spoznajte vse aktualne akcijske ponudbe, ki Vas v tem letu čakajo v priljubljeni IKEA trgovini, ki sodi med najbolj priznane in priljubljene trgovske verige v Evropi. Zagrebško IKE je v prvem letu od odprtja obiskalo 1.860.000 ljudi, od tega 4 odstotki oziroma 74.400 Slovencev. V IKEI ugotavljajo, da ljudje radi svoj čas preživljajo v kuhinji in blizu nje, zato so svoj novi katalog za leto 2016 posvetili ravno kuhinji kot prostoru, ki že dolgo ni več namenjen le pripravi hrane, temveč tudi preživljanju prostega časa z družinskimi člani in prijatelji. IKEA katalog velja od 01. 09. do 16. 08. 2015.

IKEA katalog, ki je ena od največkrat distribuiranih tiskanih publikacij na svetu, izhaja v 34 jezikih, od lani tudi v hrvaškem, distribuira pa v 49 državah. Za vse države ga pripravljajo v mestu Ålmhult na Švedskem, od zasnove prvega koncepta do samega tiska pa preteče približno 10 mesecev.

IKEA katalog za leto 2016 je posvečen kuhinji, saj je poznano, da ljudje svoj čas radi preživljajo v kuhinji in blizu nje. Kadar je ta urejena in funkcionalna, imamo več časa in energije za uživanje v drobnih, a pomembnih stvareh. Letošnji katalog zato nudi rešitve za velik nabor aktivnosti – od vzgajanja sadik, kuhanja in postrežbe, do shranjevanja hrane.

Novi IKEA katalog Vam tudi v letu 2015/16 prinaša številne kuhinjske pripomočke, posodo za pripravo in postrežbo hrane, dekoracijo, hišni tekstil, zavese, tepihe in preproge, malega pohištva, pohištvo in tekstil za spalnice, kopalnice , zofe in naslanjače, artikle, ki bodo polepšali otroške sobe in bodo v njih lahko brez težav imeli svoj kotiček za učenje, igro in zabavo –  prelistajte novi IKEA katalog in preverite vse aktualne novosti saj boste v njem zagotovo našli ta pravo idejo za moderno in funkcionalno ureditev doma po Vaših željah.

Vse kataloge trgovine IKEA spremljajte še naprej skupaj z nami na povezavi IKEA katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami za Vas zbiramo v rubrikah Notranjost in Pohištvo.

IKEA katalog Hrvaška velja od 01. 09. do 16. 08. 2015.