Ikea katalog

Ikea katalog

Ikea katalog Hrvaška Zima 2014/15

Ikea katalog Hrvaška Zima 2014/15 velja do razprodaje zalog.

Izšel je novi Ikea katalog Hrvaška Zima 2014/15, prelistajte ga in si oglejte ponudbo za prihajajoče praznike.

Novi Ikea katalog – posebna izdaja s praznično ponudbo, v katerem boste tokrat našli najlepše dekoracije za že sam po sebi lep družinski praznik Božič: božična drevesca, okraski, okrasni trakovi, pair za okraševanje in zavijanje daril, adventni venčki s pomočjo katerih boste lahko okrasili vrata in vsak kotiček hiše. Ikea katalog pa vsebuje tudi ponudbo posteljnine, kozarce, v njem najdete modele za peko slastnih prazničnih dobrot – vse to po več kot dostopnih cenah. Ikea katalog velja do razprodaje zalog, vse cene pa so v hrvaških kunah.

Prelistajte novi Ikea katalog Hrvaška Zima 2014/15 in preverite praznično ponudbo v trgovini Ikea v sosednji Hrvaški; čudovit okrasni venec za na vrata boste dobili že za 129, 90 kn. Najdite radost v pečenju sladkih dobrot, novi Ikea katalog vsebuje ponudbo modelčkov za peko različnih velikosti in oblik, v njem boste našli čudovito okrasje, s pomočjo katerih bo Vaš dom dobil pravo praznično podobo: okrasni svečnik 49, 90 kn, doze že za 39, 90 kn, praznični predpasnik 49, 90 kn, božično drevesce 199 kn, posteljna garnitura 39, 90 kn, okrasna blazina 79, 90 kn.

Vse to in še veliko več boste našli v novem Ikea katalogu Hrvaška, v ponudbi za prihajajočo zimo. Prelistajte novi Ikea katalog Hrvaška Zima 2014/15, vse kataloge iz mednarodnega koncerna Ikea si lahko ogledate na povezavi IKEA katalog, vse aktualne ponudbe trgovcev s sorodno ponudbo si lahko pogledate v rubrikah Notranjost in Pohištvo.