Ikea katalog kopalnica

Ikea katalog kopalnica

Ikea katalog kopalnica 2014

Ikea katalog kopalnica 2014 velja do razprodaje zalog

Prelistajte novi Ikea katalog kopalnice 2014, v njem najdete ugodno ponudbo kopalniškega pohištva, morda pa v njem najdete idejo za prenovo svoje kopalnice, že pred začetkom novega leta.

Ikea katalog kopalnice 2014 velja za prodajna mesta v sosednji državi Avstriji, ki je od nas oddaljena le nekaj kilometrov. Ikea je tudi pri Slovencih zelo priljubljen mednarodni koncern, ki se ukvarja s prodajo pohištva po ugodnih in predvsem vsakomur dostopnih cenah. Njihovo pohištvo je poznano po specifičnih oblikah in po preprostih linijah, zato sploh ne preseneča, da je Ikea tako priljubljena.

Novi Ikea katalog kopalnice 2014 vsebuje kar preko 200 primerkov različnih možnosti za spremenjen videz vaše kopalnice. Ikea kopalniška oprema in pohištvo nudi svojemu kupcu in uporabniku vse, kar potrebuje. V njihovi ponudbi boste našli številne koalniške omarice, sanitarno opremo in številne ideje kako na novoopremiti ali pa le polepšati kopalnico. Kopalniška oprema, ki jo lahko pregledate v Ikea katalogu kopalnice 2014 je enostavna, dopadljivega dizajna, praktična, nudi dobro izkoriščenost prostora in barve, ki ustvarjajo videz čistosti in sproščujočega miru.

Ikea katalog kopalnice 2014 vsebuje kopalniške omarice z ogledalom, visoke kopalniške omare, odprte police, pametne rešitve za shranjevanje perila, umivalnike, kadi in straniščne školjke, ki so dobavljivi v različnih barvah in z različnimi možnostmi kombiniranja in uklapljanja med že obstoječe pohištvo. Moderni minimalistični stil, stilni dizajnerski kosi, vse to in še veliko več boste našli, če boste prelistali novi Ikea katalog kopalnice 2014.

Prelistajte aktualni katalog s klikom na  IKEA katalog, če pa vas zanima ponudba drugih trgovcev, to preverite v naši rubriki Pohištvo.