Ikea katalog

Ikea katalog

Ikea katalog kopalnice 2015

Ikea katalog kopalnice velja do 01. 08. 2015.

Takoj za novim Ikea katalogom za leto 2015 so izšli tudi posebni katalogi, med drugim  novi Ikea katalog kopalnice 2015, v njem najdete ugodno ponudbo kopalniškega pohištva, morda pa se v njem skriva ideja za prenovo Vaše kopalnice.

Ikea katalog kopalnice 2015 velja za prodajna mesta v sosednji državi Avstriji, ki je od nas oddaljena le nekaj kilometrov. Ikea je tudi pri Slovencih zelo priljubljen mednarodni koncern, ki se ukvarja s prodajo pohištva po ugodnih in predvsem vsakomur dostopnih cenah. Njihovo pohištvo je poznano po specifičnih oblikah in po preprostih linijah, zato sploh ne preseneča, da je Ikea tako priljubljena.

Novi Ikea katalog kopalnice 2015 vsebuje številne različne možnosti za spremenjen videz Vaše kopalnice. Ikea kopalniška oprema in pohištvo nudi svojemu kupcu in uporabniku vse, kar potrebuje. V njihovi ponudbi boste našli številne kopalniške omarice, sanitarno opremo in številne ideje kako na novo opremiti ali pa le polepšati kopalnico. Kopalniška oprema, ki jo lahko pregledate v Ikea katalogu kopalnice 2015 je enostavna, dopadljivega dizajna, praktična, nudi možnost za dobro izkoriščenost prostora in barve, ki ustvarjajo videz čistosti in sproščujočega miru.

Prelistajte aktualni katalog s klikom na IKEA katalog, če pa vas zanima ponudba drugih trgovcev, to preverite v naši rubrikah Pohištvo in Notranjost.