Ikea katalog kuhinj

Ikea katalog kuhinj

Ikea katalog kuhinj

Ikea katalog kuhinje velja do 01.08.2014.

Izšel je novi Ikea katalog kuhinje, ki vsebuje ponudbo kuhinj, kuhinjskih elementov, kuhinjskega pribora, posode, vse to v že tudi pri kupcih iz Slovenije izjemno poznanem dizajnu, potrjeni kakovosti in dostopnih cenah.

Ikea katalog kuhinje je tokrat poln odličnih predlogov za nakup pohištva, ki je izjemno kakovostno, hkrati pa cenovno ugodno. Ikea katalog kuhinje velja do 1. 8. 2014 v trgovini Ikea v naši severni sosedi Avstriji.

Črna, bela, naravna barva lesa in ostale klasične barve, kakor tudi vpadljivo rdeča barva so letošnji predlogi iz trgovine Ikea za to poletje. Ne le že dobro poznano stilsko kuhinjo Ikea, poleg tega boste pri njih dobili še kuhinjske elemente, ki jih boste lahko po svojih potrebah in po svojih željah kombinirali popolnoma sami in tako na najboljši možen način izkoristili prostor v katerega boste kuhinjo postavili. Kakovost pohištva Ikea je potrjena s strani kupcev v veliko državah, zato ni razloga, da omenjene kakovosti ne bi preizkusili tudi Vi.

Prelistajte novi Ikea katalog kuhinje in izberite kuhinjo po svojih željah. Ne le celotno kuhinjo, v Ikei so Vam na voljo tudi posamezni deli za kombiniranje, prav tako pa Vam je v trgovinah Ikea na voljo tudi posoda in kuhinjski pribor – vse to po več kot ugodnih cenah.

Prelistajte novi Ikea katalog kuhinje, kataloge avstrijske trgovine Ikea lahko spremljate še naprej na povezavi IKEA katalog , če pa Vas zanima kakšna je aktualna ponudba drugih, jo boste lahko poiskali v rubriki Pohištvo.