Ikea katalog

Ikea katalog

Ikea katalog Kuhinje

Ikea katalog Kuhinje velja do 01.08.2014 oziroma do razprodaje zalog.

Pred vami je Ikea katalog Kuhinje, ki velja do 01. 08. 2014 oziroma do razprodaje zalog. Ikea katalog kuhinje vsebuje najboljšo ponudbo kuhinj, ki si jo lahko pogledate na kar 35 straneh, zato ne odlašajte in preverite najboljši Ikea dizajn.  

Ikea je eden izmed najbolj priljubljenih trgovskih verig v Evropi in, ker nam je relativno blizu verjememo, da tudi vas zanima izjemna ponudba kuhinj za leto 2013 in 2014. V Ikea katalogu kuhinje boste našli vse, zaradi česar nam je Ikea tako blizu; kuhinje sodobnih oblik, dostopne cene, specifičen dizajn, enostavne oblike, lepota in praktičnost, vse to na enem samem mestu, v tokrani ponudbi, ki jo predstavlja aktualen Ikea katalog kuhinje.

Ikea katalog je eden izmed najbolj iskanih katalogov v Evropi, zato sploh ni razloga, da te izjemne ponudbe ne prelistate tudi vi! Ikea vam tokrat ponuja različne možnosti kombiniranja, z bogatim izborom dodatkov in aparatov bele tehnike za kuhinje, ki jih boste lahko izbrali iz novega Ikea kataloga. Kuhinja FAKTUM/HARLING za 15 m2, v beli barvi brez aparatov bele tehnike, boste lahko pri njih kupili že za 747 €. V novem Ikea katalogu kuhinje si lahko pogledate raznolike možnosti postavitve kuhinje, na način, da bo najbolje pristajala v vsak prostor.

Novi Ikea katalog prinaša ponudb kuhinj enostavnih linij, lepih in elegantnih oblik in osnovnih barv, kar pomeni, da bo v njihovih trgovskih centrih našel pravo kuhinjo zase praktično vsakdo. V ponudbi tokratnega kataloga lahko najdete ponudbo kuhinjskih pultov, kuhinjskih pripomočkov, kuhinjske armature, pomivalna korita, hladilnike in zamrzovalnike, pomivalne stroje, pralni stroj RENLING IWM60 že za 599 €. Na vse aparate bele tehnike Ikea, vam nudijo kar 5 let garancije. Prihranite čas, denar in energijo in si kupite indukcijsko ploščo že za 299 €.

To je le del ponudbe, ki jo predstavlja aktualen Ikea katalog kuhinje. Celotno ponudbo si lahko pogledate na  IKEA katalog, ne spreglejte pa tudi ponudbe drugih Pohištvo .