Ikea katalog ormare

Ikea katalog ormare

IKEA katalog

IKEA katalog Omare 2014., velja do razprodaje zalog

Pred vami je IKEA katalog Omare 2014., ki velja za leto 2013 in 2014, oziroma do razprodaje zalog. Novi IKEA katalog Omare; prelistajte ga, uživajte v brezhibnih linijah in dizajnu, ki vas bo očaral in izberite najboljše zase.

IKEA je eden izmed najbolj priljubljenih trgovskih centrov v Evropi in glede na to, da je njihova izjemna ponudba v naši sosednji Avstriji, ni dvoma, da vas njihova ponudba ne bi zanimala. Bogata ponudba omar v tokratnem IKEA katalogu, ki jih krasijo enostavne oblike, lepota in na daleč razpoznaven dizajn, praktičnost in izjemno privlačne in dostopne cene, vse to vas bo prepričalo, da tudi vi prelistate aktualen IKEA katalog omare.

IKEA katalog je eden najbolj iskanih v Evropi, zato ne spreglejte njihove izjemne in bogate ponudbe omar. Pri njih lahko najdete omare za vsak kotiček stanovanja, od tistih za otroške sobe, za mladinske sobe in za spalnice, omare za predsobe, zložljive mobilne omare, v vseh velikostih, vgradne oziroma samostoječe, minimalističnega ali modernega dizajna, klasično umirjenih barv, pa vse do najbolj nemogočih barvnih kontrastov- prelistajte IKEA katalog in izberite tisto, ki najbolje pristaja vašemu življenjskemu stilu in prostoru, v katerem bivate.

Pax omara za oblačila je lahko vaša že za 425 €, v ponudbi, ki jo predstavlja aktualen IKEA katalog omare pa boste našli zanimivo ponudbo vgradnih kotnih omar, s katerimi boste lahko svoj prostor zares izkoristili v celoti, omare s katerimi boste prihranili veliko prostora. V tokratnem IKEA katalogu omare, vas čaka kar 35 strani izjemne ponudbe omar v različnih oblikah, različnih namenov in predvsem barv, ki jih želite le vi!

Ne spreglejte novosti v njihovi ponudbi; omara za oblačila, s prostorom za obešanjem in s kar 4 predali za zlaganje oblačil in perila 154×60 cm in 205 cm višine, ki si jo lahko privoščite že za 189 €.

Novi IKEA katalog omare čaka, da ga prelistate in pregledate njegovo bogato ponudbo, za celovito ponudbo si poglejte IKEA katalog, lahko pa izberete kaj iz ponudbe drugih Pohištvo ali Dom in vrt .