Jager katalog

Jager katalog

Jager katalog tekstil

Jager katalog tekstil velja v mesecu Septembru do razprodaje zalog.

Spet je tu novi Jager katalog tekstil, ki velja v mesecu septembru oziroma do razprodaje zalog. Tokratni Jager katalog tekstil ima tudi tokrat modno ponudbo tekstila, po akcijskih cenah.

Jager tekstil sporoča, da je pravkar prispela nova kolekcija oblačil blagovne znamke Mustang, ženske jeans hlače Mustang, model Emily dobite že od 62, 69 €. To je seveda cena, ki jo dobite z 10 % vračilom na Jager kartico ugodnosti. Z 10 % vrnjenimi na kartico si lahko privoščite nakup ženskih čevljev Mustang za 71, 96 €, ženska jakna S.Oliver pa je lahko z vračilom 10 % na kartico vaša za 89, 99 €.

Naslednja ponudba, ki jo nudi novi Jager katalog tekstil, je na voljo tudi v Supermarketih Jager. Moško športno majico v velikosti od M do XXL boste s kar 20 % popustom lahko kupili že za 15, 92 €, pri nakupu moške srajce Flanela iz 100 % bombaža, v velikosti od M do XXL za 7, 92 €, boste kar 20 % dobili vrnjenega na vašo kartico. Ne spreglejte 25 % akcijske cene za ženske jeans hlače Urko, dveh različnih modelov, temno ali svetlo barvo jeansa v velikosti od 36 do 46 za ceno 14 93 €. V tokratni ponudbi ne smete mimo ženskih ali moških nogavic s 24 % popusta ce ceno 2, 96 €, sobnih copatov ženskih in moških modelov Dr. Harvey, v velikosti od 36 do 45 za 9, 99 €. Nikakor pa v novem Jager katalogu tekstil niso pozabili na dejstvo, da prihajajo v našo deželo hladnejši dnevi, zato so v aktualno ponudbo vključili tudi odejo iz mikrovlaken 150 x 200 cm, izjemno lahko za vzdrževanje, za ceno 12, 99 €.

Prelistajte nov Jager katalog tekstil in iz njega izberite najboljše zase in za svoje bližnje, pri tem ne pozabite pogledati ponudbo preteklih katalogov Jager http://vsikatalogi.si/jager, ponudbo drugih pa lahko spremljate http://vsikatalogi.si/oblacila .