Jager katalog tekstil

Jager katalog tekstil

Jager katalog tekstil

Jager katalog tekstil velja do razprodaje zalog.

Pravkar je izšel novi Jager katalog tekstil, ki velja do razprodaje zalog. Tokrat vam Jager katalog tekstil predstavlja modno ponudbo meseca, ki vas bo gotovo prepričala. Obveščajo vas, da je ravnokar v Jager prispela nova kolekcija oblačil Mustang in, če ste lastnik Jager kartice zvestobe, vas čaka kar 10 % vračila na kartico.

Novi Jager katalog tekstil predstavlja ponudbo kakovostnih oblačil Mustang; moške hlače Mustang model Tramper po ceni z vračilom na kartico 71, 96 €, nova kolekcija ženskih čevljev Mustang je lahko z vračilom na kartico vaša za 62, 96 €, ženska majica S.Oliver pa za 15, 99 €.

Tokrat Jager katalog tekstil predstavlja tudi ponudbo, ki velja tudi v Supermarketih Jager; dekliška majica GloStory v velikosti 98 do 128 je v tokratni akcijski ceni po 7, 95 €, fantovska majica GloStory iz 100 % bombaža v velikosti 98 do 128, po ceni 8, 95 €. Za prihajajoče hladne jesenske dni ne spreglejte ugodne ponudbe Softshell jaken za moške in za ženske, v modri, črni ali sivi barvi ter v velikostih od S do XXL za ceno 29, 90 €.

Ponudba, ki vam jo tokrat nudi novi Jager katalog tekstil, je namenjena celotni družini. Spodnje hlače Boxer 2/1 v velikosti od 2-3 pa do 7-8 s pisanimi liki otroških junakov, lahko dobite za 7, 99 €, otroške nogavice Anda, dobavljive od velikosti 24 dalje, 5 komadov v enem paketu boste lahko kupili že za 3, 90 €, ženske hlačne nogavice Classic v velikosti 3 do 5, v paketu boste našli dvoje nogavic, pa za ceno 1, 49 €.

Ne spreglejte tokratne modne ponudbe in stopite, do najbližjega Jager centra. Še prej pa si vzemite čas za novi Jager katalog tekstil, prelistajte ga in brez dvoma boste našli nekaj zase. Novi Jager katalog tekstil velja do razprodaje zalog, za celotno ponudbo pa ne spreglejte ponudbe vseh katalogov  Jager katalog , morda pa vam pade kaj v oči iz razdelkov Oblačila in Obutev .