Jager katalog

Jager katalog

Jager katalog Tekstil

Jager katalog Tekstil velja od 27.11 do 3.12.2013

Pravkar je izšel novi Jager katalog tekstil, ki predstavlja modno ponudbo v mesecu novembru in v decembru, zato si vzemite čas in ga poglejte.

Jager katalog Tekstil ponudba tega akcijskega obdobja; prispela je nova kolekcija oblačil Mustang, kar vam na omenjeno kolekcijo prinaša kar 20 % popusta na žensko bundo Mustang za 119, 20 €, prav tako je v njihove trgovine prispela nova kolekcija oblačil blagovne znamke S.Oliver, pri nakupu omenjene blagovne znamke vam kar 10 % vrnejo na kartico Jager, s odštetim popustom pa vas majica stane le 26, 99 €.

Jager katalog Tekstil vsebuje med drugim tudi ponudbo, po katero je dovolj, da se odpravite že do prvega, vam najbližjega supermarketa Jager; modni šali Antonio v različnih barvah, takoj kar 15 % ceneje za 4, 99 €, pleteni modni šal Antonio v različnih barvah ttakoj za 10 % ceneje, za končno ceno z že odbitim popustom 7, 99 €, moška Softshell kapa, ki zadrži veter, aktivno diha in odbija vodo za 12, 90 €, moške delavske nogavice, 3/1 lahko v trgovinah Jager kupite že za 5, 99 €, moška srajca iz flanele, 100 % bombaž v velikosti od M-XXL že za 7, 99 €.

Jager katalog Tekstil pa vas ne razvaja le z ponudbo tekstila, pri njih je na voljo po akcijskih cenah tudi obutev; nova kolekcija ženskih čevljev Tamaris, narejenih iz pravega usnja so v Jager tekstilu na voljo 2 kar 20 % popustom za 55, 96 €. Pa poglejmo še ponudbo obutve, ki jo lahko kupite tudi v Supermarketih Jager: dr. Harvey sobni copati ženski ali moški modeli v velikosti od 36 pa vse do številke 45 za 9, 99 €, moški škornji-zgornji del narejen iz usnja, spodnji del pa iz močne gume, v velikosti od 39 pa do 46 lahko v Jagru dobite že za 29, 99 €.

Poglejte si novi Jager katalog Tekstil, ne spreglejte celotne ponudbe trgovin Jager Jager katalog , če pa želite izvedeti kaj ponujajo drugi, še naprej spremljate ponudbo v naših rubrikah Oblačila in Obutev.