Jager katalog

Jager katalog

 

Jager katalog tekstil

Jager katalog tekstil velja od 19.3. do razprodaje zalog.

Izšel je novi Jager katalog tekstil, modna ponudba v mesecu marcu, ki vsebuje kar nekaj modnih novosti.

Jager katalog tekstil; nova kolekcija Mustang, -30 % popusta za ženske in moške Mustang jeans hlače, nova kolekcija Mustang shoes; ob nakupu ženskih čevljev Mustang Vam 10 % vrnejo na kartico, cena je 44, 96 €, nova kolekcija tudi s.Oliver; ob nakupu ženskega plašča za 80, 99 €, Vam 10 % vrnejo na kartico.

Odlična ponudba priznanih blagovnih znamk Mustang in s.Oliver, nova kolekcija modnih oblačil in obutev je tisto, kar tokrat ponuja novi Jager katalog tekstil. V njem boste med drugim našli predloge za nakup oblačil ion obutve, ki jo najdete tudi v supermarketih Jager: ženska jakna v imitaciji usnja, različnih modelov in različnih barv v velikosti od S do XXL 40 % takoj ceneje, za ceno 29, 94 €, modni šali Antonio tokrat po akcijski ceni kar -30 % ceneje za samo 4, 89 €.

Poleg že vseh naštetih odličnih ponudb Vas tokrat v novem Jager katalogu tekstil čaka -30 % popust na določene otroške majice z dolgimi rokavi, za katere se Vam bo popust odštel na blagajni. Tokrat v ponudbi Jagra moška ali ženska jakna softshell v črni ali v modri barvi, v velikosti od S pa do XXL za 24, 99 €, moški čevlji različnih modelov v velikosti od 41 do 46 za 26, 90 €, moška srajca iz 100 % bombaža različnih barv in različnih motivov, s kar 46 % popusta za neverjetnih 3, 99 €.

Prelistajte novi Jager katalog tekstil, za celotno ponudbo katalogov trgovin Jager kliknite Jager katalog , če pa želite preveriti aktualne ponudbe drugih, smo za Vas pripravili dnevno osvežene rubrike Oblačila in Obutev.