Jager katalog

Jager katalog

 

Jager katalog tekstil

Jager katalog tekstil velja od 5.3. do 11.3.2014 oz. do razprodaje zalog.

 

Izšel je novi Jager katalog tekstil, z naslednjo modno ponudbo v mesecu marcu; v Jager je prispela nova kolekcija Mustang, ponudba velja tudi v supermarketih Jager, majica kratek rokav v različnih barvah 38 % takoj ceneje, za ceno 7, 99 €, Mustang nova kolekcija že na policah. Na policah Jagra tekstilnega oddelka pa je tudi že nova kolekcija s.Oliver-ženska obleka 10 % ceneje, za ceno 71, 99 €.

Preverite aktualno ponudbo, ki jo tokrat vsebuje aktualni Jager katalog tekstil, v njem boste med drugim našli tudi ponudbo, ki Vam je na voljo tudi v supermarketih Jager. Izbirate lahko med naslednjimi odličnimi predlogi; ženska jakna v imitaciji usnja v različnih modelih in v različnih barvah 40 % takoj ceneje, za ceno 29, 94 €, moški čevlji različnih modelov v velikosti vse od 41 pa do 46 za ceno 26, 90 €.

Jager katalog tekstil, ugodne cene kakovostnih izdelkov, preverite aktualno ponudbo trgovskega centra Jager; ženske dokolenke 4/1 za samo 1, 49 €, ženske balerinke v naslednjih barvah:bela, bež, marelična, v velikosti od 36 do 41 za 12, 90 €, treking čevlji za moške ali za ženske, visoki ali nizki model, v velikosti od 36 do 46, 33 % takoj ceneje za ceno 19, 99 €, ženski gumi škornji, nizki, na zalogi od 2. 3. naprej za samo 11, 90 €.

Prelistajte novi Jager katalog tekstil, za celotno ponudbo katalogov trgovskega centra Jager kliknite  Jager katalog, če pa Vas zanima ponudba drugih, jo lahko preverite v naših vsakodnevno osveženih rubrikah Oblačila in Obutev.