Jager katalog

Jager katalog

Jager katalog tekstil september 2013

Jager katalog tekstil september 2013 velja do razprodaje zalog.

Izšel je novi Jager katalog tekstil, ki vam ponuja modno ponudbo v septembru. S prihodom nekoliko hladnejših dni, vam novi Jager katalog tekstil prinaša najboljšo ponudbo nove kolekcije oblačil Mustang, pri nakupu katerih se vam 10 % vrne na kartico. Da boste lepe in urejene, bo dovolj, če stopite v Jager na oddelek s tekstilom in si kupite žensko bluzo po ceni z vračilom na kartico 53, 96 €. Pred vami je tudi nova kolekcija ženskih čevljev Mustang po ceni z vračilom na kartico 62, 96 €. Ženska majica S.Oliver vas stane z vračilom na kartico 35, 99 €.

Novi Jager katalog tekstil med drugim vsebuje tudi ponudbo oblačil, po katere lahko stopite že do prvega supermarketa Jager. Modna ženska jakna, v imitaciji usnja črne, rjave ali bež barve, v velikosti S-XL bo vaša že za 29, 90 €. Če vam je bližje športno eleganten videz, potem je v novem Jager katalogu tekstil kot nalašč za vas možnost nakupa ženske jakne v velikosti od M do XXL za ceno 29, 90 €.

Da bo vse tako kot treba in bodo vaši malčki z veseljem, predvsem pa modno oblečeni prestopali šolski prag, niso v novem Jager katalogu tekstil pozabili niti na vaše najmlajše. Spodnji del otroške trenirke za deklice ali za dečke, v velikosti 89/128, vas bo stal le 8, 99 €, otroška majica v isti velikosti vam je na voljo za isto ceno 8, 99 €. V novem Jager katalogu tekstil, pa niso pozabili niti na moške. Moška jakna športno elegantnega videza, v rjavi ali v sivi barvi, ki vas bo prijetno grela v teh hladnih dneh, je za vas le za ceno 24, 90 €.

Novi Jager katalog tekstil prinaša veliko ugodnih popustov, ki bodo razveselili celotno družino. Velja v mesecu septembru oziroma do razprodaje zalog, zato pohitite!

Več katalogov Jager si lahko pogledate na: http://vsikatalogi.si/jager-katalog .

Ne spreglejte ponudbe ostalih: http://vsikatalogi.si/oblacila .