Kuponko katalog

Kuponko katalog

Kuponko katalog 02 junij 2015

Kuponko katalog velja do 01. 08. 2015 oziroma do razprodaje.

Izjemna novost v Sloveniji – Kuponko Vas  razveseljuje in preseneča z novimi odličnimi ponudbami – prelistajte novi Kuponko katalog in prihranite.

Kuponko.si Vas tudi tokrat razvaja s popusti od 50% – 95% na prodajnih mestih Vaše najbližje pošte. Še nikoli ni bil nakup tako preprost: denarnica Vam bo hvaležna. Kuponko.si je prepoznavna blagovna znamka, ki na spletu že štiri leta razveseljuje Slovence z odličnimi ponudbami in super popusti. V tem času je Kuponko.si na spletu prodal neverjetnih 1.280.595 kuponov in ljudem prihranil od 50% do 95% denarja, pri čemer ostaja kakovost storitev in izdelkov za posameznika enaka ali višja. Število prodanih kuponov je zagotovilo, da ljudje zaupajo tovrstnim nakupom in se z veseljem vračajo.

Ker je zanimanje za takšne ponudbe med ljudmi na spletu izjemno, so se odločili, da Vam jih predstavijo tudi v obliki Kuponko kataloga, ki je pred Vami. Na ta način so Vas želeli razveseliti in Vam olajšati nakup.

Ponudbe so pisane na kožo slehernemu posamezniku, ki si želi zase ali za svojo družino na preprost in eleganten način zagotoviti npr. okusno kosilo v bližini svojega doma, se razvajati z masažo, morda osvežiti pričesko, obiskati koncert, kupiti uporaben in kakovosten izdelek ali se odpraviti na krajši oddih na morje. Vse to in še več najdete na naslednjih straneh Kuponko kataloga. Na enem mestu so za Vas pripravili odlične in unikatne ponudbe, ki Vam bodo polepšale vsakdan.

Vsem ponudbam, ki jih vsebuje novi Kuponko katalog je skupna odlična cena in preverjena kvaliteta.  Priporočamo, da ste še posebno pozorni pri lokalni ponudbi, saj je običajno število kuponov omejeno, tako da z nakupom ni smiselno odlašati. Za vse ponudbe pa velja zlato pravilo: pozorno preberite pogoje koriščenja in datum veljavnosti kupona. Kuponko.si Vam želi obilo užitkov in zadovoljstva ob koriščenju storitev in izdelkov iz kataloga!

Prelistajte novi Kuponko katalog in iz njega izberite ponudbo, ki jo že dolgo želite, a, tokrat še po posebej ugodni ceni.

Kataloge Kuponko lahko najdete na povezavi Kuponko katalog, hkrati Vas vabimo, da si ogledate kataloge Pošta Slovenije katalog.

Kuponko katalog junij 02 2015 velja do 01. 08. 2015 oziroma razprodaje zalog.