Kuponko katalog

Kuponko katalog

 

Kuponko katalog

Kuponko katalog velja za mesec julij in avgust 2016 do razprodaje zalog.

Izšel je novi Kuponko katalog kjer Vas že čaka hudo poletje s hudimi cenami. Kuponko katalog velja za meseca julij in avgust 2016 do razprodaje zalog oziroma do datumov, ki jih najdete na posameznih kuponih.

Kuponko je z Vami že pet let (darila sprejemajo na Kuponkov naslov ter se Vam zahvaljujejo) zato Vam za  rojstni dan vam podarjajo še bolj hude cene od kadarkoli prej! Na Vas čakajo dinozavri, ribje plošče, kopalne karte, termalni in gorski oddihi, celotno območje Adriatika (kar 4 strani ponudb!) in izleti do najbolj priljubljenih evropskih destinacij, po Ljubljanici ter s katamaranom do Benetk. Vse to s popusti do – 65% in že od 1,49 € na osebo!

V novem Kuponko katalogu pa Vas čaka tudi nagradna križanka – glavna nagrada je dvodnevno potovanje za 2 osebi v slikovito Toskano in .. iščejo novega Kuponkota! Več informacij sledi kmalu, tako da le prelistajte novi katalog, pričakujte novega in izvedeli boste prvi.

Vse kataloge Kuponko si lahko pogledate na povezavi Kuponko katalog, kataloge s podobnimi ponudbami si lahko pogledate v rubriki Turizem in Živila.