Kuponko katalog

Kuponko katalog

 

Kuponko katalog junij 2015

Kuponko katalog velja do razprodaje zalog.

Izšel je prvi Kuponko katalog, ki velja za mesec junij 2015 do razprodaje zalog –  blagovni znamki Pošta Slovenije in Kuponko.si sta združili svoja znanja na področju prodaje izdelkov s popusti ter razvejano mrežo poslovalnic.

Kuponko.si je prepoznavna blagovna znamka, ki na spletu že štiri leta razveseljuje z odličnimi ponudbami in popusti. V tem času je Kuponko.si na spletu prodal neverjetnih 1.280.595 kuponov in ljudem prihranil od 50 do 95 odstotkov denarja, pri čemer ostaja kakovost storitev in izdelkov za posameznika enaka. Število prodanih kuponov je zagotovilo, da ljudje zaupajo tovrstnim nakupom in se z veseljem vračajo. Pošta Slovenije s svojo razvejano mrežo poslovalnic predstavlja dostopno mesto za nakup tovrstnih kuponov. Na vseh poštah (razen pogodbenih) so od 4. junija 2015 v prodaji kuponi ugodnosti blagovne znamke Kuponko.si. Prodaja kuponov ugodnosti na poštah je v Sloveniji nekaj povsem novega. Kuponi ugodnosti, ki so bili doslej v prodaji le prek spleta, so sedaj na voljo tudi na poštnih okencih in tako še bolj dostopni. Prednost nakupa kuponov ugodnosti na poštah je, da stranka prevzame kupon na licu mesta, ob plačilu, in ga lahko takoj nato izkoristi za izbrano storitev ali izdelek pri izbranem ponudniku.

Prelistajte novi Kuponko katalog, v katerem boste našli kupone ugodnosti, to pa je hkrati tudi prvi tovrsten katalog v Sloveniji, v katerem so zbrani največji popusti v Sloveniji. V katalogu predstavljeni kuponi ugodnosti bodo na prodaj samo na poštah (ne velja za pogodbene pošte).

Vabimo Vas, da prelistate novi Kuponko katalog, iz pestre ponudbe izberete prav tisti kupon, ki Vam je pisan na kožo ter pri tem seveda prihranite.

Kataloge Kuponko bomo za Vas spremljali še naprej na povezavi Kuponko katalog, hkrati Vas vabimo, da si ogledate kataloge Pošta Slovenije katalog.

Kuponko katalog junij 2015 velja do razprodaje zalog.