La Redoute katalog

La Redoute katalog

 

La Redoute katalog

La Redoute katalog jesen zima 2014/15 velja do razprodaje zalog.

Izšel je novi La Redoute katalog jesen zima 2014/15 – BA&SH praznuje svoj 10 rojstni dan. Pariška modna hiša predstavlja ekskluzivne kreacije za La Redoute. Kostim, oprijeta oblake, nagubano krilo, pajac…Basic kreacije, ki dajejo popoln dress code.

Prelistajte novi La Redoute katalog, prvi del kataloga z kar 414 stranmi bogate ponudbe oblačil in obutve, ki med drugim vsebuje naslednje več kot privlačne ponudbe: pajac 172 €, čevlji 149 €, pulover 91 €, krilo 91 €, gležnarji 172 €, obleka 172 €, srajca 114 €, torbica 103 €, suknjič 172 €, hlače 114 €. La Redoute + Jaquemus – Simon Porte Jacquemus je nov samouk francoski oblikovalec, o katerem govori ves svet. Z 19-leti oblikuje svojo znamko, v 21 – letu je najmlajši oblikovalec na uglednem pariškem Tednu mode. Danes, v 24. letu se njegovo naivno vesolje širokih krojev in svežih barv uvaja v vse butike po svetu. Manekenka in ikona stila Jeanne Damas, model za znamko Jacquemus, ki ceni njeno francosko it-girl stran. Je nositeljica znamke La Redoute + Jacquemus.

Novi La Redoute katalog predstavlja novo kolekcijo za ženske, v njem boste našle vse kar je to sezono novega in modnega, našli boste kreacije v različnih stilih, kot so rock, trendi Soft Grey, torba s 3 predali, izdelana iz sintetike z bombažno podlogo za 52 €, čevlji z živalskim vzorcem 57, 50 €, gležnarji 115 €. La Redoute katalog je poln odličnih priložnosti za nakup mode, ki Vas bo razveseljevala doma, na delu, na večernem izhodu ali pa preprosto pri vsakodnevnih opravilih, v njem boste gotovo svoj kos našli tudi Vi. Na svoj račun boste prišle tudi ljubiteljice srajc in denima, svojo ponudbo pa najdete tudi vsi, ki iščete primerna oblačila in obutev za otroke ali za svoje moške.

Prelistajte novi La Redoute katalog jesen zima 2014/15 – 1 del kataloga, ki vsebuje ponudbo oblačil in obutve za vso družino, vse kataloge La Redoute boste našli na povezavi La Redoute katalog, za ponudbe vseh trgovcev kliknite na rubrike Oblačila in Obutev.