La Redoute katalog

La Redoute katalog

La Redoute katalog Jesen – zima 2015

La Redoute katalog velja za sezono jesen in zima 2015 do razprodaje zalog.

Novi La Redoute katalog – nova kolekcija za sezono jesen in zima 2015 – prelistajte katalog in uživajte na kar 420 straneh zares odlične ponudbe. La Redoute katalog velja do razprodaje zalog.

Novi La Redoute katalog Vam med drugim prinaša naslednjo ponudbo izbranih izdelkov: plašč iz čiste volne, z dvojnim nizom gumbov za 207 €, srajca 92 €, ravne hlače 92  €, nagubano krilo 80, 50 €. Skozi sezone La Redoute ustvarja in izpolnjuje nova modna izročila. To sezono Vas bodo osvojile nove kreacije in oblikovalske kolekcije, novi trendi in vrhunske znamke butika La Redoute. Uživajte, raziskujte, listajte, izklopite, izrežite, izberite, poskusite in poskušajte skupaj z La Redoute.

Prelistajte novi La Redoute katalog saj smo prepričani, da boste v njem našli pravi stil za Vas. Mi smo za Vas tudi v sezoni jesen – zima 2015 izbrali nekaj namigov za nakup –  Collector – nova interpretacija preteklosti –   ponovno se ustvarjajo oblačila, ki izvirajo iz modne inkonografije 70 – tih. Kar je včeraj doživelo velik uspeh, je danes must – have: srajca z zaobljenim robom na dolžini in z zapestniki za zapenjanje za 69 €, hlače z mostom 92 €, kratka obleka Mademoiselle 46 €, suknjič 115 €, srajca 52 €, usnjeno krilo 115 €, pulover 57 €, obleka 57 € – določena eleganca z izrazitim navdihom šestdesetih za stil s stališčem.

Vse kataloge La Redoute spremljajte še naprej skupaj z nami na povezavi La Redoute katalog, kataloge trgovcev s ponudbami oblačil za Vas zbiramo v rubriki Oblačila.

La Redoute katalog velja do razprodaje zalog.