La Redoute katalog

La Redoute katalog

 

La Redoute katalog

La Redoute katalog Notranjost velja za sezono jesen-zima 2014/15 do razprodaje zalog.

La Redoute katalog Notranjost – drugi del kataloga La Redote, ki velja za sezono jesen – zima 2014/15.

Prelistajte novi La Redoute katalog, nadaljevanje 1. dela kataloga, ki vsebuje 103 strani, ki so namenjene odlični ponudbi, s pomočjo katere boste polepšali svoj dom: Graphus prevleke za blazino kvadratna ali pravokotna je lahko Vaša že za 17, 50 €, Domeka progasta kuhinjska krpa 3 kosi za 23 €, Graphus kvadratna prevleka za blazino 17, 50 €, prevleka za odejo že za 42 €.

Novi La Redoute katalog Notranjost predstavlja linijo izdelkov Sam Baron –  ta mlad, nadarjen oblikovalec se je znova podal na potovanje skozi stile, posebej za La Redoute; prečudovite kreacije dekorativne kolekcije. Minimalističen stil njegovih kreacij se izogiba odvečnim detajlom, posebno pozornost daje materialom in skrbni izdelavi, kar mu daje prepoznavnost. Kombinacija preproste elegance in drznosti vrača klasiko na nov, kakovosten in oblikovalski način. Rezultat tega sodelovanje je prijeten, moderen interijer, v katerem se počutimo odlično. Novi La Redoute katalog Notranjost predstavlja; rjuha z elastiko od 23 € naprej, prevleka za blazino – kvadratna prevleka za blazino 17, 50 €, pravokotna prevleka za blazino 17, 50 €.

Novi La Redoute katalog vsebuje ponudbo prevlek za stole in fotelje, pregrinjala in blazine, zavese – zračne ali za zatemnitev prostora, kratke in dolge zavese, PVC in bombažne prte, v njem boste našli kolekcijo za kopalnico – mehki kopalni plašč v 8 barvah za 40, 50 €, zavese za tuš in preproge za kopalnico, izjemno mehko posteljnino, rjuhe, posteljnino za otroke, pregrinjala, prevleke.

Prelistajte novi La Redoute katalog Notranjost, vse kataloge iz La Redoute boste našli s klikom na povezavo La Redoute katalog, ponudbe vseh trgovcev poiščitev rubrikah Oblačila in Obutev.