La Redoute katalog

La Redoute katalog

 

La Redoute katalog Pomlad – poletje 2015

La Redoute katalog velja sezonsko, do prodaje zalog.

Novi La Redoute katalog – sezona pomlad in poletje 2015 Vas na kar 500 straneh vabi, da ga prelistate in preverite letošnje modne trende.

La Redoute katalog, kolekcija pomlad in poletje 2015: Mademoiselle, ultra ženski stil, navdihnjen s poezijo in romantiko. Razkošni detajli, lahka čipka, razigrane tkanine in nežne barve na oblekah, topih, puloverjih in jopicah – privoščite si nov videz francoskega dekleta. Jeanne Damas je navdih La Redoute kolekcije za to pomlad in poletje – manekenka, komedijantka, stilistka, Parižanka, ki je v svetu mode senzacija. Je muza velikih modnih hiš, zanimivega in drznega stila, je inkarnacija elegance na francoski način.

Prelistajte novi La Redoute katalog, ki vsebuje ekskluzivno kolekcijo Jeanne Damas, ki je ustvarila ekskluzivno kolekcijo, ki ji je podobna – enostavna in pomembna, v stilu 70 – ih let. Blagovna znamka Sezane, je znamka, ki s svojimi ekskluzivnimi kreacijami osvaja modni prostor, to sezono sodeluje z La Redoute – om v enkratni kolekciji, obožujejo chic kreacije, ki jih je oblikovala Morgane Sezalory. Obleke, kratke hlače, puloverji, jopice, blazerji, dolge hlače, krila itd…nova kolekcija za ženske v raznolikih barvah in vzorcih je že tu.

La Redoute katalog Vam nudi kolekcijo oblačil za vsako priložnost, od modnih oblačil, ki jih boste oblekli za v službo, do oblačil, ki Vam bodo popestrili večerni sprehod, večerjo, do trendovskih športnih oblačil in obutve za vsako priložnost, za moške in za ženske je nova aktualna ponudba iz novega La Redoute kataloga.

La Redoute katalog pa tudi tokrat vsebuje ponudbo tekstila za dom: brisače, zavese, preproge, pregrinjala, odeje, vzglavniki, prti je le nekaj predlogov za nakup.

Za celoten pregled ponudbe prelistajte novi La Redoute katalog, vse kataloge kataloške hiše La Redoute si oglejte na povezavi La Redoute katalog, vse kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami spremljajte še naprej v rubrikah Oblačila, Obutev in Notranjost.