Lisca katalog

Lisca katalog

Lisca katalog

Lisca katalog Kopalke velja za sezono pomlad in poletje 2018 do razprodaje zalog.

Novi Lisca katalog Kopalke pomladno-poletna kolekcija kopalk letos pooseblja vihravo mladostno energijo. Nežna prosojnost, vezene rožice, modne široke elastike, geometrijski motivi ter pomladna barvitost potiskanega cvetja in pik so le nekatere lastnosti novih modelov. Lisca katalog Kopalke velja za sezono pomlad – poletje 2018 do razprodaje zalog.

Lisca katalog – izbrani modeli, ki vas bodo brez dvoma tudi letos navdušili. Domišljija je brezmejna, ustvarja tisoče čarobnih zgodb – tudi pri ustvarjanju in izbiri kopalk. Modna draperija, mrežasta tkanina in bogati dodatki ustvarjajo sofisticirano in prefinjeno kolekcijo kopalk Lisca Selection. Ženska se bo v njih počutila ženstveno, glamurozno in samozavestno. Etno in geometrijski vzorci, tropski potiski in žive modne barve zaznamujejo kolekcijo kopalk Lisca Fashion, ki bodo poudarile žensko postavo z atraktivnimi modeli. Poletje Liscine modne navdušenke bo obarvano v tropske vzorce, žive barve in geometrijske detajle kopalk Cheek by Lisca. Mix&match serije bodo omogočile ustvarjanje popolne poletne kombinacije. To poletje je razširjena kolekcija oblačil za prosti čas oz. dodatkov, ki dopolnjujejo posamezno serijo kopalk Lisca in Cheek by Lisca. Za popolno podobo bodo poskrbeli različni dodatki za na plažo ali oblačila za sproščen vsakdan. Vse serije kopalk so separatne, kar pomeni, da je mogoče zgornji in spodnji del kupiti ločeno in tako med seboj kombinirati modele.

Moški bodo modele kopalk izbirali v kolekcijah Lisca Men, otroci pa bodo razigrani v barvitih ljubkih kopalkah linije Kids.

Vse aktualne kataloge trgovine Lisca si lahko pogledate na povezavi Lisca katalog, kataloge trgovcev s ponudbami oblačil za vas zbiramo v rubriki Oblačila.

Lisca katalog Kopalke velja za sezono pomlad – poletje 2018 do razprodaje zalog.