Mass katalog

Mass katalog

 

Mass katalog

Mass katalog velja za sezono jesen – zima 2016 do razprodaje zalog.

Prelistajte novi Mass katalog za jesen in zimo 2016 in preverite najnovejše ideje in vroče trendi, pester barvni spekter in še bolj aktualen nabor materialov. Vsaka nova modna sezona nas pričaka z vrhunskimi modnimi stvaritvami, katerih pika na i je prav obutev. Nič drugače ni to jesen in zimo, zato vas vabijo v Mass – mesto, kjer vas tako kot po navadi razveseljujemo s številnimi svetovno priznanimi modnimi znamkami obutve. Mass katalog velja za sezono jesen – zima 2016 do razprodaje zalog.

Mass katalog – odlična priložnost za letošnjo jesen in zimo, ko  bodo nesporni favoriti škornji! Visoki, še višji in nad koleno. Izbirate lahko med škornji z nizkim podplatom, debelo peto in platformo ali elegantno tanko petko. Škornji čez koleno lahko v trenutku preobrazijo vsakdanjo kombinacijo hlač s puloverjem ali srajco v urbani modni stajling. Odlično jih kombinirajte z ozkimi hlačami ali krajšim krilom. Med materiali prevladujeta usnje in semiš v črni in rjavi barvi, za bolj drzne pa so tu različni kovinski dodatki ali vezalke po celi dolžini škornja.

Vse kataloge trgovine Mass si lahko pogledate na povezavi Mass katalog, kataloge trgovcev s ponudbami obutve za vas zbiramo v rubriki Obutev.

Mass katalog velja za sezono jesen – zima 2016 do razprodaje zalog.