Mass katalog

Mass katalog

 

Mass katalog

Mass katalog velja za sezono pomlad – poletje 2017 do razprodaje zalog.

Mass katalog – pika na i vaših modnih sanj tudi letošnjo pomlad in poletje. Pestremu izboru priznanih modnih znamk obutve v trgovinah Mass se je končno pridružila pomlad, tudi najnovejša reklamna kampanja pa je nastala s Severino. Mass katalog velja za sezono pomlad – poletje 2017 do razprodaje zalog.

Mass katalog –  V sodelovanju s Severino ponovno napovedujejo prihajajoče novosti iz sveta modne obutve za novo sezono. Zvezdnica v modni kampanji z naslovom „Izbira, ki fascinira“ modne zapovedi pooseblja že sedmo leto zapored, in tudi tokrat je uspela s svojo eleganco in seksapilom preseči vse dosedanje stajlinge. V različnih stajlingih in obutvi izpostavlja glavne modne trende prihajajoče sezone – vse od klasične elegance, športnega šik stila, pa do strastnih in drzno izstopajočih kombinacij.  Širok in raznolik izbor svetovno priznanih modnih znamk obutve iz nove Massove kolekcije za pomlad 2017 vas že čaka na policah Massovih trgovin.

Novi Mass katalog – modni oblikovalci v svoje kolekcije z veseljem dodajajo barve žlahtnih kovin in sijaj dragih kamnov. Navdušenje nad njimi je tako veliko, da lahko letos izbirate med kar sedmimi različnimi odtenki zlate, prav posebno mesto pa si ti žlahtni odsevi zaslužijo v vsetu obutve, saj dominantno kraljujejo na supergah, kot okrasni detajl, po celotni površini, na vezalkah…

Kataloge trgovine Mass najdete na povezavi Mass katalog, kataloge trgovcev s ponudbami obutve spremljajte še naprej skupaj z nami v rubriki Obutev.

Mass katalog velja za sezono pomlad – poletje 2017 do razprodaje zalog.