Merkur akcija

Merkur akcija

Merkur akcija

Merkur akcija Mega vikend velja od 21. 12. do 22. 12. 2018 v vseh trgovinah Merkur Slovenija.
Pri nakupu nad 30 € boste izbrali kupon, na katerem si boste pridrgnili svoj popust. Vsak kupon je dobiten, lahko pa prejmete 90 %, 50 %, 25 % ali 10 % popusta na celoten nakup.
Akcija “Merkurjev mega vikend” poteka v Merkurjevih trgovskih centrih in franšizni prodajalni Merkur Šentjur pod enakimi pogoji na naključno izbran vikend (petek in sobota). Slednji je oglaševan v medijih, v Merkurjevih trgovskih centrih in na Merkurjevi spletni strani nekaj dni prej. Akcija ne velja v ostalih franšiznih prodajalnah ter spletnem centu Merkur.
Popust ni prenosljiv in velja samo za trgovsko blago. Akcija “Merkurjev mega vikend” ne velja pri nakupu storitev, nakupu izdelkov z vgradnjo, izdelkov iz ponudbe “Outlet”, pri nakupu hiš Ytong, vgradnih bazenov, tobačnih izdelkov, kartic za mobilne telefone in darilnih kartic. Akcije se med seboj izključujejo. Imetniki kartice Mozaik podjetnih, ne morejo uveljavljati 5% popusta v času akcije Merkurjev Mega vikend.

Vse aktualne akcije trgovine Merkur si lahko pogledate na povezavi Merkur katalog, vse vikend akcije najdete s klikom na Vikend akcije.

Merkur akcija

Merkur akcija