Mr Pet katalog

Mr Pet katalog

Mr Pet katalog

Mr Pet katalog velja od 01. 12. do 31. 12. 2018.

Novi Mr Pet katalog – nova mesečna akcija, ki vam med drugim prinaša vse za nego tačk pozimi, vsi posladki in igrače za vse živali pa kar 3 +1 gratis. Mr Pet katalog velja od 01. 12. do 31. 12. 2018.

Mr Pet katalog – predlogi za obdarovanje vaših hišnih ljubljenčkov: – 20 % popusta na vsa ležišča in blazine Leopet, – 10 % mačji praskalniki, – 15 % na vse kletke za ptice in glodavce. 3 +1 gratis vsi posladki za vaše hišne ljubljenčke: slastne mesne palčke Ontario cat, dražeji za mačke Nobby 50 /75 g, vsi posladki za mačke Beaphar, vsi posladki Supreme – okusni posladki za glodavce, kunce in dihurje, 3 +1 pa tudi na različne posladke za vse glodavce, posladki za ptice, okusni Piki – Hop piškote za pse, različni prigrizki za pse, vsi priboljški Woolf, suhomesnate žvečilke 4PT in rogovje, akcija 3 +1 gratis pa velja tudi za vse igrače: več vrst igrač Chuckit, vse igrače JW, Kong igrača Wubba prijatelji, vse plišaste igrače, piskajoče igrače, vse igrače za ptice, vse igrače za glodavce, vse igrače za mačke, več vrst igrač Nobby.

Novi Mr Pet katalog, nove akcijske ponudbe: briketi za velike pasme Eukanuba 15 kg  8 % ceneje, monobeljakovisnki briketi z račjim mesom Trainer Fitness3 od 10, 99 €, briketi za pasje mladičke Prospera Plus Junior od 6, 99 €. Vse to in še veliko več vas čaka na straneh novega kataloge trgovine Mr Pet.

Vse aktualne kataloge trgovine Mr Pet si lahko pogledate na Mr Pet katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami artiklov za vas zbiramo v rubriki Domače Živali.

Mr Pet katalog velja od 01. 12. do 31. 12. 2018.