Mr Pet katalog

Mr Pet katalog

Mr Pet katalog

Mr Pet katalog velja od 01. 09. do 30. 09. 2018.

Izšel je novi – prenovljeni Mr Pet katalog v katerem vse za pripravo na šolo, ugodne cene in številni nasveti za ljubitelje živali. Mr Pet katalog velja od 01. 09. do 30. 09. 2018.

Mr Pet katalog – izberi, sestavi in prihrani: Nobby Preno Classic in Mesh ovratnice + Nobby Preno Classic in Mesh povodci = – 20 % prihranka. Tudi pasji šolar potrebuje šolske potrebščine. V šolo morate kužka pripeljati na kratkem povodcu, za učenje odpoklica pa lahko uporabljate daljši sledni povodec. Seveda boste potrebovali mehke in okusne posladke. Pomembno je, da so ti majhni, da boste pasjega učenca lahko pogosto nagradili.: mehki posladek Starsnack 500 g, 1,8 kg – 20 % ceneje, – 20 % pa tudi na izbrane posladke Camon 30g, 80g, 90g ali 100g. Prav tako je nujna primerna igračka ter kliker za potrjevanje lepega vodenja.

Igračka mora biti dovolj dolga in gibljiva, da oponaša plen v naravi. Takšne so igrače brez polnila. Pomembno je, da je dovolj majhna, da jo lahko kuža prenaša in hkrati dovolj velika, da jo bosta držala oba z vodnikom. Uporabimo lahko tudi piskajoče igrače, ki še posebej pritegnejo pasjo pozornost. Za učenje prinašanja uporabimo dve enaki igrači: igrače brez polnila Nobby in Beezteez – 20 % ceneje, – 20 % torbice za priboljške Nobby in Beezteez. Priboljški, ki jih uporabljamo za šolanje morajo biti okusni, da bo kuža kar se da motiviran za delo. Da ne bo zgubljal časa z žvečenjem, naj bodo mehki ter dovolj majhni, da se ne bo nasitil še preden zaključimo z urjenjem.

Vse aktualne kataloge trgovine Mr Pet najdete na Mr Pet katalog, kataloge trgovcev s ponudbami za domače živali za vas zbiramo v rubriki Domače Živali.

Mr Pet katalog velja od 01. 09. do 30. 09. 2018.