Muller katalog

Muller katalog

Muller katalog

Muller katalog Luxus velja za sezono jesen 2018.

Muller katalog Luxus – elegantna preprostost in najlepši make – up videz sezone, ne spreglejte pa tudi nege proti staranju za večjo mladostnost. Jesenska ljubezen –  vse o oljih za razvajanje obraza in telesa, izdelki za popolno polt in sanjske ženske dišave. Muller katalog Luxus velja za sezono jesen 2018 do razprodaje zalog.

Prelistajte novi Muller katalog Luxus in preberite številne zares uporabne nasvete in maige. Vznemirjeno pričakujemo barvito jesen z nepozabnimi sprehodi skozi živahno listje in po očarljivih poteh. Jesenski make-up na prefinjen način kaže, kako elegantna je lahko umaknjenost. Ta sezona je v celoti posvečena mladostnemu videzu: korektivni optimizatorji polti in nega proti staranju poskrbijo za svež videz kože in občutno pomlajenost. Ljubki dišavni odtenki vas bodo odeli v oblak ciste romantike in poskrbeli, da boste želeli še več …Prihajajo najlepši trendi za jesen, ki jih ne smete zamuditi: Pod številko 1; Smashbox Superfan mascara – maskara za super volumen, super dolžino in super povzdignjene trepalnice. Številka 2; sladki obeti paleta senčil Naked Cherry od Urban Decay z dvanajstimi barvami za sijoče oči. Številka 3 –  poklon sodobni ženski dišava Mon Guerlain, pod št. 4 najdete The das Vignes hranilno olje za telo&lase, pod št. 5 pa lepi lasje z Melvita indigovo olje.

Vse aktualne kataloge drogerije Muller si lahko pogledate na povezavi Muller katalog, kataloge trgovcev s ponudbami kozmetike za vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

Muller katalog Luxus velja za sezono jesen 2018 do razprodaje zalog.