Leclerc katalog

Leclerc katalog

E Leclerc katalog Maribor

E Leclerc katalog Maribor velja od 20. 11 do 1.12.2013

Izšel je novi E Leclerc katalog Maribor; saj veste, da v E Leclercu vedno kupujete ceneje, zato nikar ne zamudite aktualne ponudbe.

Prelistajte novi E Leclerc katalog Maribor in iz njega izberite izdelke, po ugodnih in konkurenčnih cenah. Za vas smo novi E Leclerc prelistali tudi mi in za vas izbrali delček aktualne ponudbe, ki vas čaka na kar 48 straneh: LED televizor 42 LN5400, s slovenskim menijem, z USB priključkom, 3X HDMI, s kar 20 % popustom na kartico E.Leclerc za 349, 60 €.

Novi E Leclerc katalog Maribor je zares obsežen, v njem boste našli odlično in pestro ponudbo tehnike, gospodinjskih aparatov, izdelkov in pripomočkov za gospodinjstvo, v njem boste našli svoj košček v mozaiku ljubitelji kulture, v njem najdete igrače za naše najmlajše, avto opremo, hobi program, pisano paletlo izdelkov iz tekstila, spodnje perilo, otroško opremo, obutev,kozmetiko, izdelke iz drogerije, pijače, špecerijo, priljubljene izdelke za prakticiranje kuhe, ki jo poznajo v drugih delih sveta, mlečne izdelke, ponudbo zamrznjenih izdelkov, pakirane delikatesne izdelke, postrežno delikateso, meso, ribe, sadje in zelenjavo, izdelke iz pekarne in slaščičarne.

Novi E Leclerc katalog Maribor zares vsebuje ponudbo, ki vas bo razveselila. Razveselila je tudi nas, zato smo iz nje izbrali kanček ponudbe, ki nas je navdušila: mobilni telefon Desire 200 z -20 % za 99, 92 €, prenosni računalnik Toshiba z -20 % za 319, 20 € zamrzovalna omara Zanussi z istim popustom za 263, 92 €, šivalni stroj Toyota z -20 % za 11, 92 €, prav tako boste deležni -20 % pri nakupu pravljičnega koledarja 4, 40 €, motorno olje Activa z -20 % za 31, 92 €, tekstina snežna veriga 35, 92 €.

E Leclerc, ki je pred vami je vsebinsko zelo bogat zato ne spreglejte njihove aktualne ponudbe živil, tekstila in, ker so pred vrati praznični dnevi-igrač in opreme za najmlajše. Prelistajte aktualni E Leclerc katalog Maribor, poglejte si njihovo celotno ponudbo E-Leclerc katalog in Leclerc katalog,  ne prezrite pa tudi aktualnih ponudb drugih v rubrikah OblačilaObutevTehnika in Živila.