Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog velja od 10. 03. do 30. 03. 2015.

Novi Oriflame katalog –  nova aktualna ponudba kozmetike priznanega Švedskega proizvajalca kakovostne in naravne kozmetike Oriflame Vam v mesecu marcu 2015 predstavlja Timereversing Skingenist nočni obnovitveni serum za revolucionarno nočno obnovo za samo 21, 99 €.

Novi Oriflame katalog Vam tokrat nudi priložnost za kar 85 % mladostnejšo kožo z novim serumom. In kaj zmorejo serumi, česar drugi izdelki za vlaženje ne? Veliko! Drugi izdelki za vlaženje vplivajo le na zgornje plasti kože, serumi pa delujejo intenzivnejše: formulirani so iz manjših molekul, ki hranilne snovi potisnejo globoko v kožo. To omogoča transformacijo od znotraj navzven. Zakaj uporabljati serum? Aktivne sestavine v višjih koncentracijah, mikroskopsko majhne molekule, ki penetrirajo v vse tri plasti kože, koktajl hranilnih snovi za vašo kožo. Zakaj uporabljati serum? Kako ga uporabljati? Nanesite eno kapljico med tonikom in vlaženjem in revolucionarno izboljšajte rezultat svoje negovalne rutine!

Prelistajte novi Oriflame katalog, ki Vam med drugim prinaša naslednje izdelke po akcijskih cenah; Skinpro aparat za čiščenje kože za 25, 99 €, rokavica za odstranjevanje odmrle kože za 0, 99 €, HairX Advanced NeoForce sprej za krepitev las za 4, 99 €, Giordani Gold sijoče kremno senčilo za veke za 8, 99 €, poseben set treh izdelkov Najbolj klasična Oriflamova dišava -toaletna voda + antiperspirant + krema za telo za 23, 99 €, razkošen set za kavalirja 24, 49 €, elegantne dišave po ugodnih cenah  – vsaka za samo 5, 99 €, osnovni pripomočki za britje kar 50 % ceneje, ne spreglejte pa tudi ponudbe izdelkov, ki so tokrat zadnjič v Oriflame katalogu.

Za celotno akcijsko ponudbo prelistajte Oriflame katalog, kar lahko naredite nad besedilom, vse kataloge kozmetike Oriflame najdete na povezavi Oriflame katalog, vse kataloge trgovcev s ponudbami kozmetike spremljajte še naprej v rubriki Kozmetika.

Oriflame katalog velja od 10. 03. do 30.03. 2015.